Kylie Jenner kauppasi toisen kotinsa – ökytalon hinta pilvissä

Meikkimoguli Kylie Jenner kauppasi toisen kotinsa huippuhintaan.

VIDEO: Kylie Jenner sai esikoisensa.

Kosmetiikkatuotteillaan multimiljonääriksi noussut Kylie Jenner kauppasi toisen kotinsa ja sen viereltä löytyneen tontin huimalla summalla. Talon ja tyhjän tontin yhteissummaksi kasvoi 10 miljoonaa euroa. Asunto sijaitsee Los Angelesin Hidden Hills asuntoalueella.

Jenner kauppasi sekä talon, että tontin rikkaaksi asuntomoguliksi kuvaillulle henkilölle. Jenner osti asunnon vuonna 2016, hän omistaa samalta alueelta toisen kodin, joka on hänellä pääasiallisessa käytössä.

Kaupatun talon sisältä löytyy yhteensä kuusi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta, sekä valtava uima-allas takapihalta. Talo seisoo noin kahden hehtaarin kokoisella tontilla. Kuvia talosta näet täältä.

Meikkimogulilla ei mennyt kauaa myydä taloa ja tonttia, sillä hän pisti paketin myyntiin vain kuukausi sitten. Talon viereiselle tyhjälle tontille Jenner meinasi alun perin rakentaa puutarhan ja ladon.

Asuntokauppa on ollut viimevuosina tuttua puuhaa nuorelle yrittäjälle. Viime vuonna Jenner kauppasi kaksi entistä asuntoaan, tehden molemmilla asunnoilla miljoonavoitot.

Jenner asuu Hidden Hills -asuinalueella räppäripoikaystävänsä Travis Scottin ja tyttärensä Stormin kanssa.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat