Kuvavuoto: HTC:lta tulossa keskiluokan U12 Life -älypuhelinmalli – design paljastui ominaisuuksien jatkoksi

Viime vuonna HTC:ltä nähtiin U11-huippupuhelinten rinnalle edullisempi keskihintaluokan U11 Life -älypuhelinmalli, ja sama on nähtävästi toistumassa tänäkin vuonna.

Nyt huhutun U12 Lifen designin kerrotaan paljastuneen piirroskuvissa alankomaalaisen Nieuwe Mobiel -sivuston kautta. Kuvien perusteella U12 Lifessa on edelleen melko kookkaat näytönreunukset, vaikka puhelimen näyttö tuleekin olemaan kuvasuhteeltaan moderni 18:9.

Android Authority -sivusto paljasti jo aiemmin tietoja näkemiinsä markkinointimateriaaleihin perustuen odotetun U12 Lifen, koodinimeltään Imagine Life, teknisistä ominaisuuksista.

U12 Lifen pitäisi tietojen perusteella sisältää 6 tuuman näyttö 2160×1080 pikselillä ja 18:9-kuvasuhteella, kahdeksanytiminen Qualcommin Snapdragon 636 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-käyttömuistia, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikka ja kaksi SIM-korttipaikkaa. Lisäksi sisuksista löytyy 3 600 milliampeeritunnin akku.

U12 Lifen kahden takakameran pitäisi olla tarkkuudeltaan 16 ja 5 megapikseliä sekä sisältää nopean PDAF-automaattitarkennuksen ja tuen 4K-videokuvaukselle. Etukameran tarkkuudeksi on puolestaan kerrottu 13 megapikseliä, ja myös edessä on tarjolla LED-kuvausvalo.

Kuvan perusteella sormenjälkilukija tulee sijaitsemaan U12 Lifessa takana.

Verrattuna edeltäjäänsä U11 Lifeen U12 Life toisi muun muassa huomattavasti suuremman näytön (6″ vs. 5,2″) ja kapasiteetiltaan suuremman akun. Lisäksi U11 Lifessa takana oli vasta yksi kamera.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja