KUVAT: Teen Choice Awards 2014 – tässä ovat kauneimmat ja kamalimmat gaala-asut

Teen Choice Awards 2014 kokosi yhteen Hollywoodin nuoret tähdet.

Teen Choice Awards 2014 punaisella matolla nähtiin sekä tyylikkäitä että vähemmän hehkeitä asukokonaisuuksia. Lettikampaukset, ylävatsan paljastavat leikkaukset ja lyhyet helmat olivat selkeitä trendejä juhlaväen keskuudessa.

Toimitus valitsi suosikkinsa ja inhokkinsa gaalaillan asuista. Kuka onnistui sinusta parhaiten?

Modernista perheestä tuttu Sarah Hyland edusti yksinkertaisesti leikatussa pikkumustassa. Siisti ja pelkistetty kampaus tasapainottaa kimaltavaa kokonaisuutta.

Valehtelevat viettelijät -sarjan Shay Mitchell hurmasi romanttisessa pitsiasussa. Lyhyt yläosa, rento lettikampaus ja terävät kengänkärjet tuovat kokonaisuuteen särmää.

Valehtelevat viettelijät -sarjan Lucy Hale söpöili punaisessa pikkumekossa.

Näyttelijä, laulaja ja malli Victoria Justicen pitsimekon kaunis selkämys säväytti.

Vampyyripäiväkirjoista tuttu Nina Dobrev valitsi rohkean ja värikkään sortsiasun.

Laulaja Taylor Swift viihtyy vajaamittaisissa topeissa ja tyttömäisissä helmoissa. Vihreä asu oli nappivalinta teinigaalaan, mutta otsatukka on ehkä hieman raskas.

Selena Gomez edusti tällä kertaa tyylikkäässä mutta kenties hieman tylsässä housupuvussa. Teen Choice Awardissa olisi voinut irrotellakin, mutta asu on joka tapauksessa juhlan eleganteimmasta päästä.

Näissä asuissa olisi ollut parannettavaa

Balmainin seeprakuvioinen hame leventää Kim Kardashianin muhkeita lanteita entisestään.

Kendall ja Kylie Jenner onnistuivat asuvalinnoissaan siskoaan paremmin.

Näyttelijä Teala Dunnin hame (vai mekko?) on liian lyhyt, ja saappaat punaisella matolla korostavat halvan näköistä vaikutelmaa. Ostarilla hengailevalta teiniltä lainattu look lienee ainakin samaistuttava tilaisuuden kohderyhmälle.

Tämä asu ei imartele Hilary Duffin vartaloa. Ysärilinjainen toppi ei ole ihan tarpeeksi pitkä, eikä edes tarpeeksi vajaamittainen mennäkseen napapaidasta. Hapsuttava tukka ei auta asiaa.

Näyttelijä Hailee Seinfeldin mekko rönsyili joka paikkaan: oli kuosia, röyhelöä ja läpikuultavia materiaaleja. Myöskään Hayleen meikki ei ole oikein onnistunut.

Laulaja, näyttelijä Bella Thornen sinisessä kukkamekossa on kivoja leikkisiä elementtejä, mutta valitettavasti asu tuo enemmän mieleen Barbi-nuken kuin tyylikkään nuoren naisen.

Laulaja, näyttelijä Zendayan ylipolven saappaat, seepra-paita ja hapsuttava tukka olivat villi veto punaiselle matolle, eivätkä mitenkään hyvällä tavalla.

Siron laulajan Ariana Granden kengät saavat hänet näyttämään pikkutytöltä äitinsä avokkaissa. Huimat korokepohjat sitä paitsi piirtävät mielikuvan stripparina työskentelevästä äitimuorista.

Laulaja Jordin Sparksin pöksyt ovat turhankin räiskyvät iltatilaisuuteen. Paremmin ne passaisivat rantabaariin tai basaariin.

Kuvat All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat