Mainos

Kuvat: Täältä kolmoismurhaaja Valjakkala löydettiin – Naapuri: "Näin katolla jonkun tyypin"

Yli kuukauden karussa ollut Nikita Bergenström (entinen Juha Valjakkala) saatiin eilisiltana kiinni Helsingin Hämeentiellä sijaitsevan kerrostalon ullakolta.

Kyseinen kerrostalo sijaitsee vain muutama sata metriä Sörnäisten Kurvista keskustaan päin.

Seitsenkerroksisessa talossa on lähes kolmekymmentä asuntoa. Alakerran ilmoitustaululla mainostetaan joulusaunaa. Iltapäivällä rapussa on todella hiljaista, edellisillan poliisioperaatiosta ei ole näkyvissä mitään merkkejä.

Ensimmäisen kerran Bergenströmin kiinniottoa yritettiin jo lauantai-iltana, mutta tuolloin hän pääsi pakenemaan ullakon kautta Helsingin yöhön.

– Lauantaina poliisi kävi pyytämässä minulta avaimen parvekkeelle. Vähän myöhemmin he palauttivat sen, ja sanoivat tilanteen olevan ohi, naapuritalossa asuva nainen kertoo MTV Uutisille.

MTV Uutiset jututti useita talon asukkaita, ja vain harva oli huomannut poliisien operaation. Monet olivat kuitenkin tietoisia siitä, että Bergenström oli saatu kiinni.

– Viikonlopun aikana näin talon katolla jonkun tyypin, nuori nainen sanoo.

Valjakkala jätti palaamatta lomalta Jokelan vankilaan 18. marraskuuta. Yleisesti on arvioitu, ettei hänestä aiheudu vaaraa sivullisille.


 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.