KUVAT: Suomalaisten pikkutyttöjen huikeat lettikampaukset hämmästyttävät maailmalla

Jenni Petäsen kolme pientä tyttöä koreilevat koulussa uskomattoman taidokkaissa kampauksissa. Pian me muutkin voimme päästä nauttimaan Jenni’s Hairdaysin tukkaluomuksista.

Lettikampaukset ovat olleet pinnalla jo jonkin aikaa, mutta Jenni’s Hairdays blogissa sievät ranskanletit kohoavat uusiin ulottuvuuksiin. Jenni Petänen osaa kietoa hiukset upeille leteille ja kampauksille tai muotoilla niistä vaikkapa hämähäkin tai perhosen. Toinen toistaan taidokkaampia kampauksia katsellessa ei ihmetytä, että tuhannet ihmiset ympäri maailmaa seuraavat Jennin tytärten tukkatyylejä Instagramissa.

Jenni on opetellut taitonsa itsenäisesti. Ranskanletin hän on aina osannut solmia, mutta kolme pientä tytärtä ovat inspiroineet kehittelemään kampauksia pidemmälle.

– Mieskin oppi tekemään ranskanletin, joten ajattelin, että minun pitää tehdä itse jotain parempaa, Jenni nauraa.

Onneksi on internet, josta voi ammentaa loputtomasti inspiraatiota erilaisiin kampauksiin. Jenni harjoitteli katselemalla Youtube-videoita, mutta nyt hän on itse seurattu ja ihailtu lettitaituri. Sorminäppäryys on kasvanut tehdessä, ja omia ideoita erikoisiin kampauksiin tulvii mieleen jatkuvasti.

– Tytöt näkevät jo ilmeestäni, että nyt äiti suunnittelee taas uutta kampausmallia, Jenni hymyilee.

Harrastuksesta uudelle uralle

Lettikampaukset ovat yllättävän iso ilmiö sosiaalisessa mediassa. Jennin Jenni’s Hairdays -blogin Instagram -tilillä on yli 12000 seuraajaa. Lettitaiturit myös mittelevät taitojaan erilaisissa kilpailuissa, ja Jenni’s Hairdays on osoittautunut niissä voitokkaaksi.

Jenni arvelee, että suosion syy voi olla eksoottisissa malleissa. Jennin kolmea tytärtä on siunattu pitkillä ja paksuilla vaaleilla kutreilla, joissa lettikampaukset näyttävät poikkeuksellisen näyttäviltä.

Ammatiltaan Jenni on kirjanpitäjä, mutta lettikampauksille on ilmaantunut kysyntää niin paljon, että edessä on uusi ura hiustaiteilijana. Jenni’s Hairdaysin voi jatkossa saada loihtimaan tukkataidetta esimerkiksi erilaisiin tilaisuuksiin tai omaksi iloksi ennen suuria juhlia.

Jenni loihti MTV Lifestylelle kampauksia, joita voit kokeilla itsekin. Katso, miten luot upean vesiputouskampauksen!

Lisää kuvia Jennin lettikampauksista löydät Instagramista.

Kuvat Jenni's Hairdays

Lue myös:

    Uusimmat