Kuvat: Salamarakkaus siivitti sporttiparin alttarille – Vauva sinetöi Jeren ja Nannan onnen

Elokuussa häitään viettänyt pari saa keväällä perheenlisäystä.

Nanna Karalahti ilmoitti keskiviikkona odottavansa miehensä, jääkiekkoilija Jere Karalahden kanssa kevätvauvaa.

– Me saamme keväällä elämän hienoimman lahjan - uuden elämän alun, Nanna kirjoitti keskiviikkona  Kauneus & Terveys -lehden sivuilla olevassa blogissaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Salamarakastuneiden onni sinetöityy ensi keväänä vauvalla. Vasta vajaat pari vuotta yhtä pitäneet rakastavaiset sanoivat toisilleen tahdon muutama kuukausi sitten, tämän vuoden elokuussa. 

Alkuvuodesta 2014 alkanut suhde on sinetöitiin alttarilla Helsingissä, vaikka pari asuukin Ruotsin Jönköpingissä.

Parin suhde tuli julkisuuteen helmikuussa 2014, samaan aikaan, kun levisi tieto siitä, että Jere jättää Susanna-vaimonsa. 

Susannan kanssa Jerellä on myös teini-ikäinen tytär yhdessä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pari ei enää halunnut peitellä onneaan, ja  Nanna julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan tuoreen pariskunnan lomareissulta Thaimaasta jo samana keväänä. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sporttinen pari ei peittele rakkauttaan, vaan molemmat ovat julkaisseet koko suhteen ajan helliä yhteiskuvia Instagram-tileillään. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta muutti yhdessä Ruotsin Jönköpingiin viime vuodenvaihteessa Jeren jääkiekkouran vuoksi. Uutena vuotena Jere myös kosi Nannaa rakettien alla. 

– Se oli perinteinen kosinta. Jere oli pyytänyt lupaa etukäteen isältäni, mutta minulle se tuli täysin yllätyksenä. Jere polvistui eteeni ja pyysi minua vaimokseen. Olemme kihloissa ja menemme naimisiin ensi kesänä, Nanna kommentoi Me Naisten haastattelussa kosinnan jälkeen. 



Aviopari julkaisi innokkaasti kuvia häitä edeltävistä tapahtumista, kuten polttareista. Molempien monipäiväisiksi venyneet juhlat herättivät hilpeyttä ja ihmetyttä sosiaalisessa mediassa.

Hääpäivää juhlittiin kauniissa kesäsäässä. Todella timmissä kunnossa olevan Nannan päällä nähtiin hääpäivänä upea ja näyttävä tyköistuva tylliunelma. 

Matka aviopariksi oli suuri seikkailu, mutta nyt pariskunnalla on edessään vielä suurempi matka, nimittäin vanhemmuus.

Lue myös:

    Uusimmat