Kuvat saattavat järkyttää: Florida jahtaa syyllisiä karmeisiin tekoihin – rantaan huuhtoutui delfiinejä, joista toista oli puukotettu ja toista ammuttu päähän

Florida jahtaa syyllisiä karmeisiin tekoihin – rantaan huuhtoutui delfiinejä, joista toista oli puukotettu ja toista ammuttu päähän 0:24

Yhdysvaltain Floridassa on kauhisteltu rannalle huuhtoutuneita kuolleita delfiinejä, jotka näyttävät tulleen ammutuksi tai puukotetuksi. Varoitus, yllä oleva video voi järkyttää herkimpiä!

Yksi delfiineistä löytyi Floridan länsirannikolta Naplesin kaupungista, toinen puolestaan Pensacola Beachista osavaltion pohjoisosassa. Jälkimmäisessä tapauksessa delfiiniä oli ammuttu suoraan päähän.

Yhdysvaltain meriviranomaiset tarjoavat 20 000 dollarin palkkiota vihjeistä, jotka johtavat tekoon syyllistyneiden kiinni saamiseen.

Tapaukset eivät ole ainutlaatuisia, sillä viime toukokuussa Captiva-saarella Floridassa rantaan ajautui kuollut delfiini, joka oli joutunut ihmisen väkivallan kohteeksi. Vuoden sisällä tapauksia on ollut kaikkiaan neljä ja yhteensä 29 vuodesta 2002 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat