KUVAT: Mikä muutos! Nightwishin ex-laulaja treenasi melkoiset vatsalihakset

Nightwish-bändin entisen laulajan Anette Olzonin kuntokuuri tuottaa tulosta.

Laulaja Anette Olzon tunnettiin suomalaisen Nightwish-bändin laulajana vuodesta 2007 vuoteen 2012. Lokakuussa 2012 Nightwish lähetti yllättäen tiedotteen, jossa kerrottiin yhtyeen ja Olzonin teiden eronneen kesken Pohjois-Amerikan kiertueen. 

Sittemmin laulaja on siirtynyt soolouralle ja keväälä Shine-albumin julkaissut tähti esiintyy Helsingissä helmikuussa.

Nightwish-aikoina hänen tyyliään kuitenkin arvosteltiin jatkuvasti, sillä laulaja oli mieltynyt metallikansan vierastamiin kukkakuvioihin ja tyttömäisiin sävyihin.

Olzon on aina ollut melko hoikassa kunnossa, mutta viime vuosina hän on hurahtanut kuntoiluun oikein kunnolla. Raskauksien jälkeen painoaan pudottanut laulaja on viihtynyt kuntoilemasa aktiivisesti ja sen kyllä huomaa hänen olemuksestaan.

Anettella ja Johan-miehellä on kaksi lasta, heinäkuussa 2010 syntynyt Nemo ja maaliskuussa 2013 syntynyt Mio. Olzonilla on myös entisestä liitosta vuonna 2001 syntynyt poika Seth.

Toisen raskauden jälkeen Anette hoiti itsensä kuntoon Bill Phillipsin Body For Life -kunto-ohjelman avulla.

– Sain kuurin avulla vartalon, joka minulla oli aloittaessani Nightwish-yhtyeessä. Kuuri vaatii aikaa ja kovaa kuria, mutta se sopii minulle täydellisesti, Anette kirjoitti aikoinaan blogissaan.

Olzonin kuntoiluinnostus ei suinkaan ole päättynyt raskauskilojen karistamiseen. Kolmen lapsen 43-vuotias äiti kertoo aktiivisesti kuntoilutottumuksistaan sosiaalisessa mediassa. Laulaja viihtyykin paljon salilla ja julkaisee usein Instagram-tilillään kuvia treeneistään ja kuntoiluohjelmistaan.


Lue myös:

    Uusimmat