KUVAT: Mikä kroppa! Ex-missi korjasi potin bikini fitness -kisoissa

Vuonna 2008 Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittunut kaunotar on nykyään fitnessharrastaja. 

Miss Suomi -kilpailussa vuonna 2008 menestynyt Susanna Mustajärvi on niittänyt menestystä nyt myös fitnesskisoissa. Mustajärvi sijoittui Fitness Classic -kilpailussa viime viikonloppuna huikeasti ensimmäiselle sijalle yli 168-senttisten sarjassa. 

bikini12

Mustajärvi kirjoittaa blogia, ja kirjasi tuntojaan ylös ennen ensimmäisiä kisojaan. 

– On ollut ihanaa olla ensikertalainen. Ensikertalainen joka nousee Kultsalla kisalavalle lajissa, joka kiinnostaa monia. On ollut hienoa olla urheilija, joka ei tiedä mitä tuleman pitää. Urheilija, joka saa kysellä ja ihmetellä maailmaa. Urheilija, jolla ei ole paineita, ei ennakko-odotuksia.

– Olen saanut luoda täysin oman tyylin, rakentaa pikku hiljaa omaa identiteettiä kohti fitnessurheilijaa. Tämä fitnessmaailma kun on ollut minullekin täysin uutta. Toki jokainen luo oman maailmansa eikä yhtä oikeaa tapaa ole myöskään elää elämäntapanaan fitness. 

Mustajärvi kertoi kirjoittavansa tekstiään hieman haikeissa tunnelmissa. 

– Mietin, että mistä se oikein tulee, mutta luulempa, että tästä ensikertalaisen fiiliksestä on haikeaa päästää irti. Kun sinne lavalle on kerran noussut, ei sitä ekaa kertaa enää tule! Haikeaa on myös se, että tämä projekti tulee päätökseensä, hän pohtii.

Mustajärven sarjan finaalissa nähtiin kuusi kilpailijaa. Toiseksi sijoittui Caroliina Kinnarinen ja kolmanneksi Noora Christiansen

bikini111

Susanna Mustajärvi julkaisi blogissaan taannoin myös tekstin, jossa muistelee missiaikojaan sekä pohtii, mitä ne hänelle opettivat.

– Koen, että tänä päivänä olen valovuoden päässä tuosta missiajasta. Mitä kaikkea tähän seitsemään vuoteen mahtuukaan? Kuvissa vuonna 2008 on nuori ja hiukan pelokas tyttö, ja tänä päivänä kuvissa näen itsevarman ja onnellisen naisen, joka todella tietää mitä haluaa. Matka tähän päivään ei ole ollut helppo. Se juuri onkin parasta. Tiedän, että nyt olen vahvempi kuin koskaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja