KUVAT: Met-gaalan kauneimmat ja kauheimmat asut – tyyliraati tylyttää

Tyyliraati arvioi vuoden 2015 Met-muotigaalan onnistuneimmat ja kaameimmat asut.

Vuosittain järjestettävässä Met-varainkeruugaalassa nähtiin tänä vuonna itämaista henkeä. 5. toukokuuta 2015 pidetyn gaalan teemana on tänä vuonna 

MTV Lifestylen oma tyyliraati arvioi tähtivieraiden asukokonaisuudet ja lookit – kuka onnistui, kuka ei?

Tyyliraati arvioi Met-gaalan pukuloiston

Tyylituomari 1: Jeremy Scottin suunnittelema Moschinon iltapuku sopinee Katy Perryn räväkkään pop-tyyliin, mutta omaan mieleeni asu tuo kasari-barbin.

Tyylituomari 2:  Pidän kovasti poptaiteesta, ja jokin tässä asussakin puhuttelee. Mutta mokoma ei mielestäni sovi nyt tämän vuotisen gaalan teemaan! Madonnan ja Katyn tyylit lähentelevät toisiaan.

Tyylituomari 1: Aina tyylikäs Diane ihastutti herkässä Chanelin Haute Couture asussa. Kaunis asu sinällään, mutta ehkä turhankin pliisu?

Tyylituomari 2: Ööh. En ymmärrä tämän asun alaosaa sitten lainkaan. Yläosa on kaunis ja herkkä, ja sitten yhtäkkiä silmien eteen lävähtää pitsipöksyt?

Tyylituomari 1: Hmm. Caran kroppa kestää katseet, ja sinällään idea illan teemaan sopivista tatuoinneista iholla on jännittävä. Asu on kuitenkin liiankin tiukka ja paljastava makuuni, ei tyylikäs.

Tyylituomari 2: Anteeksi vain kaikki Cara-fanit, mutta minua tämä asu naurattaa. Myös vartaloon maalatut kukkaset sopivat teemaan, mutta näyttävät kokonaisuutta katsoessa hömelöiltä. Ei jatkoon.

Tyylituomari 1: Omituinen scifi-jumalatar vai elegantti ja ylväs kaunotar? Anne HathawaynRalph Lauren -asu kallistuu omassa vaakakupissani ehkä kuitenkin ensimmäiseen, vaikka asu onkin kuvauksellinen.

Tyylituomari 2: Star Wars -päivä meni jo, Anne. Tämäkään asu ei sovi mielestäni muotigaalan teemaan. Huppu laitetaan päähän vain, jos on huono tukkapäivä.

Tyylituomari 1: Kate Beckinsale nyt on vain kadehdittavan kaunis. Mekko ei ehkä ole illan mieleenpainuvin, mutta kokonaisuutena tyylikkäimmästä päästä.

Tyylituomari 2: Oih, mikä vartalonmalli! Kapea vyötärö ja leveämpi lantio takaavat sen, että tämän mallinen mekko istuu kauniisti.

Tyylituomari 1: Chloe on boheemi pukeutuja, mutta tässä asussa sekoittuvat mielestäni jo liiaksi eri elementit. Kiinalaistyylinen helma, kirjailua, rusettia, Villin Lännen saluunaruusun mieleen tuova choker-panta ja vaikka mitä. Floppi.

Tyylituomari 2: Ymmärrän Chloe Sevigny, mitä hait. Asu tuntuu yläosasta rennolta ja mukavalta – mutta voi itku kun se ei vain näytä hyvältä. Ja mikä ihme tuo kaulakoru on?

Tyylituomari 1: Alexander McQueenin iltapuku on tyrmäävän kaunis. Sopii teemaan ja tilaisuuteen, ja väri on täydellinen kantajallaan.

Tyylituomari 2: Oih, pidän tästä, vaikka en isojen helmojen ystävä olekaan. Anna Wintourin tytär on kaunis ja elegantti tässä lookissa.

Tyylituomari 1: Itse asiassa Gagan teatraalinen Balenciaga-luomus sopi mielestäni illan teemaan hyvin! Kerrankos sitä vain saa pukeutua kiinalaiseksi keisarinnaksi.

Tyylituomari 2: Rakastan Lady Gagan outoja kenkiä. Nämä eivät ole poikkeus. Pisteet myös kulmakarvoista ja kruunuista. Hyvä teemalook!

Tyylituomari 1: Mustavalkoisesta tyylistään tunnetulle Janellelle tämä H&M:n asu on nappivalinta tilaisuuteen. Muille ei ehkä niinkään.

Tyylituomari 2: Mieleen tulee punahilkka. Viitta olisi kyllä loistava asuste, minäkin haluan sellaisen.

Tyylituomari 1: Pidin Kendall Jennerin tyylistä! Hienostunut, sopii kantajalleen ja silti jännittävä, erilainen valinta.

Tyylituomari 2: Tässä on tyylikyyttä ja seksikyyttä samassa paketissa. Nuo nyörit sivussa ovat ihanat.

Tyylituomari 1: Yksi suosikkejani. Kate osaa pukeutua, eikä tämä Michael Korsin luomus ollut poikkeus. Pääntie tuo illan teemaa hienovaraisesti esiin.

Tyylituomari 2: Kate Hudson ei petä tälläkään kertaa. Ihana look, eheä, kaunis.

Tyylituomari 1: Lindan teatraalinen kokonaisuus puki huippumallia kauniisti. Erilainen, vanhan ajan huippumuotia henkivä, taiteellinen asu, joka MET-gaalaan sopiikin.

Tyylituomari 2: Kangas näyttää raskaalta ja epämiellyttävältä. Ei hyvä.

Tyylituomari 1: Rita Oran asu oli ehkä turhankin nukkemainen makuuni. Punahilkka goes to China. Seksikkäänä.

Tyylituomari 2: Taas Punahilkka-look. En myöskään ymmärrä tuota helman turkista.

Tyylituomari 1: Upea väri! Kaunis leikkaus, kauniit asusteet.

Tyylituomari 2: Vau! American Horror Story -tähti Emma Robertsin asu on upea; pidän myös siitä, että hihoja on vain yksi.

Tyylituomari 1: Apua! Nyt ei jää mitään arvailujen varaan. Kimallusta, nonparelli-värejä ja paljastelua. Ja tuo ponnari! Queen B tähän pystyy, mutta sanon silti huh.

Tyylituomari 2: Ai kauhea. Mielestäni Beyoncen tyyli on mauton. Noin seksikkään naisen ei tarvitsisi pukeutua noin – eikä edes kannata. Meni maku.

Tyylituomari 1: Pidin Maggie Gyllenhaalin mekosta. Kaunis, erilainen leikkaus erottui joukosta edukseen.

Tyylituomari 2: Luottomekko.

Tyylituomari 1: Yksinkertaisen kaunis, hillitty kokonaisuus. Pidän siitä, että kiinalaisvaikutteet ovat hienovaraisia.

Tyylituomari 2: Simppeli mekko, joka tosin sopisi kodikkaisiin teemabileisiinkin.

Tyylituomari 1: Hui kamala. Näiden mimmien tyyli on toki rock ja sporty chic, mutta silti olisin nähnyt nämä Alexander Wangin asut mieluummin vaikka MTV Music Awardeissa kuin arvokkaassa taidegaalassa. Tosin Mileyn mekko olisi voinut jäädä näkemättä tyystinkin.

Tyylituomari 2: Miley Cyrus ei kuulu suosikkeihini, eikä tämäkään asu tee poikkeusta. Hoh hoijaa. Zoe Kravitzin asu on enemmän mieleeni, joskin sekään ei saa läheskään täysiä pisteitä.

Tyylituomari 1: Rihanna ei petä. Kiinalaisen Guo Pein luomus on kuin Beijingin oopperan lavalta. Ei suosikkini RiRin övereistä lookeista, mutta pisteet siitä, että laulajatar pukeutui kiinalaisen suunnittelijan asuun Kiinaa kumartavassa gaalassa, eikä vain tyytynyt vaikkapa jenkkisuunnittelijoiden "itämaisvaikutteisiin" asuihin.

Tyylituomari 2: Hmm. Tämä asu jakaa mielipiteeni. Pidän kyllä kovasti kultaisesta pääkoristeesta. Ja kulmakarvoista, ne ovat muotoiltu kuten Lady Gagalla!

Tyylituomari 1: Mikä päähine! Tässä vedettiin kiinalaistyyli kivasti överiksi. Ei ehkä kovin käytännöllinen, mutta Kerran elämässä -asu, joka sopi juuri tähän tilaisuuteen.

Tyylituomari 2: Sarah Jessica Parker on aina intoutunut Met-gaalassa kokeilemaan mitä erilaisempia asuja. Siitä pisteet. Tämä taitaa olla hänen lempigaalansa!

Tyylituomari 1: Kaunis!

Tyylituomari 2: Mekko on kaunis, mutta ei mielestäni tee oikeutta Selenalle. Vähän tönkkö look.

Tyylituomari 1: Minulle tulee mieleen härkätaistelija! Rakastan housuja punaisella matolla.

Tyylituomari 2: Oho, olipa odottamaton look Siennalta. Mutta pidän kyllä kovasti, siinä on jotain hentoa seksikkyyttä ja viettelevää maskuliinisuutta.

Tyylituomari 1: Gilles Deaconin näytöksiä katsellessa ihmetyttää, missä mekot pääsevät käyttöön. Nyt tiedän.

Tyylituomari 2: Hahaha, tämä mekko naurattaa! Mitä ihmettä, mitä tässä on haettu? Ei kyllä nappaa.

Tyylituomari 1: Pop-tähden tyyliin sopii erikoisempikin asu, ja pop-taide vivahteet taidegaalassa – mikä ettei. Siltikin Christopher Kanen mekko on mielestäni kamala.

Tyylituomari 2: Aivan kauhea, järkyttävä mekko. Pahinta ovat nuo roikkuvat jalat. Tämä on kuin elämäni pahin krapula ikuistettuna.

Tyylituomari 1: Klassisen kaunis mekko upealla naisella, mutta Kiina-henkisten asujen jälkeen melko pliisu valinta.

Tyylituomari 2: Uma Thurman on upea, oikea jumalatar. Olisikin kuitenkin toivonnut jotain Kill Bill -henkistä illan juhlaan.

Tyylituomari 1: Erdemin kukkamekko on kaunis ja sopii Alexalle, mutta helma saisi olla joko hieman pidempi tai lyhyempi. Tai ehkä kuvakulma on vain huono? Nyt kuitenkin mekon helma katkaisee nilkat ikävästi ja paljastaa mielestäni vähemmän onnistuneen kenkävalinnan.

Tyylituomari 2: Voi miten suloinen ilmestys! Kauniit olkapäät Alexalla. Silkki sopii hyvin itämaiseen teemaan.

Tyylituomari 1: Onpas omituinen valinta. Ei omia suosikkejani. Vaihtaisin punaisen helman toiseen väriin, malliin ja kuosiin. Heh.

Tyylituomari 2: Mikä aurinkojumalatar! Pidän kovasti tästä lookista. Päähine on kaunis, pidän siitä että muoto jatkuu niin mekossa, että käsikorussa. Moderni ballerina.

Tyylituomari 1: Naomi on aina upea ilmestys, mutta tämä look ei jää mieleen eikä mene omien suosikkieni joukkoon.

Tyylituomari 2: Naomin look on vähän tylsähkö, mutta myrkynvihreä sopii hyvin hänelle.

Tyylituomari 1: Ihana kampaus! Mekon helman pilvikuviointi ja otsatukka vievät ajatukset Kiinaan. Tykkään!

Tyylituomari 2: Oho, mielestäni Katie onnistui! Uusi hiustyyli sopii hänelle myös loistavasti. Kaunis, eheä look.

Tyylituomari 1: Kaunis, eihän tästä voi olla kuin tykkäämättä. Huippumalli-look. Seksikäs.

Tyylituomari 2: Nainen kuin veistos. Kaunis. Ihanan dramaattiset punahuulet kruunaavat lookin.

Tyylituomari 1: Elegantti asu, sopii kantajalleen. Ei kuitenkaan illan sykähdyttävimpiä.

Tyylituomari 2: Pidän kovasti mekon väristä ja vyöstä. Ehkä dramaattisempi silmämeikki olisi sopinut paremmin?

Tyylituomari 1: Tylsä, tukka hapsottaa. Sinällään upea mekko kyllä. Onko silmämeikissä haettu aasialaista lookia?

Tyylituomari 2: Yksinkertainen on kaunista. Hailee Steinfeld näyttää viehkeältä punaisessa.

Tyylituomari 1: Louis Vuittonin mekko näyttää tätimäiseltä ja ei imartele kaunista naista.

Tyylituomari 2: Varoitus! Mummon pitsipöytäliina on kadonnut!

Amal Clooney.

Tyylituomari 1: Illan tyrmäävin pari. On se upea.

Tyylituomari 2: Voi kuinka kaunis Amal onkaan! Ihana mekko.

Tyylituomari 1: Eikä! Överiseksikkäät ja mauttomat asut. Voisiko J. Lo pukea gaaloihin vaihteeksi oikeasti vaatteita, ei vain ihonväristä vartalosukkaa merenneitohelmalla, jossa strategiset paikat on peitetty kimalluksella?

Tyylituomari 2: Tässä yhtälössä on jotain epämiellyttävää. Jenniferin asu on pettymys isolla P:lla. Lohikäärme? Juu, mutta miksi taas tällaista läpinäkyvää kangasta? Eih. Donatellan look on huomattavasti parempi.

Dakota Johnson.

Tyylituomari 1: Söötti Chanelin mekko, mutta kuvissa, joissa Dakota laskeutui portaita mekko vaikutti turhankin naftilta ja lyhyeltä? Nyt pitkien iltapukujen rinnalla vaikutelma on alipukeutunut.

Tyylituomari 2: Pidän mekosta, mutta väärä gaala, kultaseni. Minimekko sopisi after partyihin.

Tyylituomari 1: Malli Karen Elson vetää överiksi. Tämä ei ehkä ole enää tyylikäs, mutta Karenin jopa outolintumainen kauneus yhdistettynä moiseen fantasiapukuun on jo kuin elävä taideteos.

Tyylituomari 2: Apua, mitä tässä tapahtuu? Olen kehunut kaikkien päähineitä, mutta tämä on jo huvittavaa. Ei hyvä.

Tyylituomari 1: Helen on ihana. Tyylikkäämpi lyyli kuin suurin osa nuoremmista ladyista. Dolce&Gabbana toimii!

Tyylituomari 2: Tyylikäs aikuinen nainen! Pidän kovasti.

Tyylituomari 1: Julianne on aina suosikkejani. Nytkin Givenchyn asu on upea, mutta ehkä hieman tylsä juhlan värikkään, eksoottisen pukuloiston rinnalla?

Tyylituomari 2: Julianne Mooren asu oli pieni pettymys: huomaamaton.

Tyylituomari 1: Ihana! Tämä look oli yllättäen omia suosikkejani. Kauniisti teemaan sopiva, taiteellinen ja dramaattinen olematta överi, ja sopii kauniisti Emilylle.

Tyylituomari 2: Elegantti, sopii illan teemaan. Pidän!

Tyylituomari 1: Kivat kengät ja korvikset, ihana ilme – mutta puku näyttää mielestäni siltä, että vastaavan saisi jostain Helsinginkin pukuvuokraamosta.

Tyylituomari 2: Yksi suosikeistani! Vanessa näyttää kovin kauniilta. Muistakaahan tytöt, että hymy on yksi tärkeimmistä asusteista: katsokaa vaikka tästä mallia.

Tyylituomari 1: Miten kaunis! Sopii upeasti Amandalle. Givenchyn puvun leikkaus on todella upea. Kaipaamani kiinalaisvaikutteet puuttuvat, mutta silti mekko on suosikkini.

Tyylituomari 2: Ensimmäinen sana joka suustani pääsi: oiii! Onpa kaunis look, mutta henkii enemmän vanhan ajan glamouria kuin itämäistä tunnelmaa.

Tyylituomari 1: No kukaan ei varmasti yllättynyt tästä lookista. Pakko sanoa, että nakumekko-kimalle-iso laahus-yhdistelmät alkavat olla jo aika nähtyjä. Kimin kurvit eivät todellakaan pääse oikeuksiinsa näin paljastavassa puvussa, vaan näky on tyylitön. Mietin vain sitä, että kuka tuollaisia peppuja valmistaa?

Tyylituomari 2: Voi Kim. Uhkea peppusi ei tee nyt vaikutusta. Asusta nousi iso hulabaloo, koska sen uutisoitiin olevan suora kopio Beyoncen aiemmasta lookista. Ei olisi kannattanut: kumpikin asu on kauhea.

Tyyliraati:

Tyylituomari 1:  Muotiin erikoistunut toimittaja, joka rakastaa pukuhistoriaa ja on koukussa verkkoshoppailuun. Hurahtaa ajatuksen tasolla milloin mihinkin trendeihin, mutta suosii kuitenkin klassista tyyliä boho chic-mausten omassa pukeutumisessa.

Tyylituomari 2: Muodista ei ehkä sen suurempia ymmärrä, mutta naiskauneus on lähellä tämän toimittajan sydäntä. Itse pukeutuu aina tuttuun ja turvalliseen mustaan – sehän on aina muodissa? Saattaa olla myös hieman koukussa kenkiin.

Lue myös:

    Uusimmat