Mainos

Kuvat: Kuljetusautosta pudonneen sonnin elämä päättyi poliisin luotiin ja ojaan – eläin oli muutenkin viimeisellä matkallaan

Pöytyällä aamun uutisissa esillä ollut sonni oli matkalla teurastamolle, kun sen matka päättyi aiottua aikaisemmin pellolle. Sonni putosi eläinkuljetusautosta ja loukkaantui pahoin. Lopulta sen maallinen matka päättyi poliisin luotiin, ojan pohjalle.

Paikalle tullut Simo Päivärinta kertoo, että poliisi oli juuri lopettanut eläimen. Se höyrysi vielä lämpimänä pakkaskelissä. 

– Poliisin mukaan he saivat sonnin lopetettua kohtuullisen helposti. Ihmisiä tai autoja ei varsinaisesti ollut vaarassa, sillä tapahtumapaikkaa ympäröivät pellot. Toki loukkaantunut eläin on aina arvaamaton, mutta tässä tapauksessa sonni oli satuttanut itsensä pahasti. Se on todennäköisesti kierinyt tiellä jonkin verran ja katkonut luita siinä rytäkässä. 

Sonni putosi eläinkuljetusautosta maantielle Pöytyällä kantatie 41:llä. Poliisi sai kello 10.34 ilmoituksen, että sonni jäi liikenteen sekaan loukkaantuneena makaamaan. Eläinkuljetusauto on jatkanut matkantekoa.

Poliisi oli tavoittanut eläintä kuljettaneen auton. Päivärinnan mukaan partio oli kello 11 jälkeen 200-300 metrin päässä kuolleesta eläimestä.

Asiaa tutkitaan eläinsuojelurikoksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.