Mainos

Kuvat ja video: Kansanedustajien syysvääntö alkoi köydenvedolla ja eukonkannolla – Kikelle kyytiä

Hallituksen leikkaukset ja yltyvä pakolaiskriisi – tiedossa on myrskyisä syksy eduskunnassa. Pahimpia taistelupaineita purettiin jo tänään Helsingin Olympiastadionilla, jossa vietettiin eduskunnan liikuntapäivää.

– Ennakoin kiivasta ja luovaa talvea poliittisesti, perussuomalaisten Ritva "Kike" Elomaa arvioi MTV Uutisille.

Luovaa kyytiä oli entiselle fitness-tähti Elomaalle luvassa myös stadionilla. Elomaa johdatti hallituksen joukot 2–1-voittoon oppositiosta perinteisessä köydenvetokisassa. Saa nähdä, pätevätkö lukemat myös eduskunnan työskentelyyn syksyllä – vai päätyvätkö hallitus ja oppositio vetämään yhtä köyttä.

Hallitus ja oppositio olivat vastakkain myös eukonkannossa – tosin Touko Aalto (vihr.) kantajana ja Elomaa kannettavana. Kirittäjäksi he saivat eukonkannon moninkertaisen maailmanmestarin Taisto Miettisen. Katso videolta, kuinka kävi.

Eduskunnan liikuntapäivänä vietettiinsamalla eduskunnan urheilukerhon (EUK) 70-vuotisjuhlaa. Edustajia tanssitti Marco Bjurström ja tuore kristillisdemokraattien puheenjohtaja, kilpakävelyn maailman- ja Euroopan mestari Sari Essayah antoi kävelyvinkkejä.

Mitä kaikkea liikuntapäivänä sanottiin ja tapahtui? Tästä lisää Kymmenen uutisten loppukevennyksessä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.