Kuvat ja video: Kansanedustajien syysvääntö alkoi köydenvedolla ja eukonkannolla – Kikelle kyytiä

Hallituksen leikkaukset ja yltyvä pakolaiskriisi – tiedossa on myrskyisä syksy eduskunnassa. Pahimpia taistelupaineita purettiin jo tänään Helsingin Olympiastadionilla, jossa vietettiin eduskunnan liikuntapäivää.

– Ennakoin kiivasta ja luovaa talvea poliittisesti, perussuomalaisten Ritva "Kike" Elomaa arvioi MTV Uutisille.

Luovaa kyytiä oli entiselle fitness-tähti Elomaalle luvassa myös stadionilla. Elomaa johdatti hallituksen joukot 2–1-voittoon oppositiosta perinteisessä köydenvetokisassa. Saa nähdä, pätevätkö lukemat myös eduskunnan työskentelyyn syksyllä – vai päätyvätkö hallitus ja oppositio vetämään yhtä köyttä.

Hallitus ja oppositio olivat vastakkain myös eukonkannossa – tosin Touko Aalto (vihr.) kantajana ja Elomaa kannettavana. Kirittäjäksi he saivat eukonkannon moninkertaisen maailmanmestarin Taisto Miettisen. Katso videolta, kuinka kävi.

Eduskunnan liikuntapäivänä vietettiinsamalla eduskunnan urheilukerhon (EUK) 70-vuotisjuhlaa. Edustajia tanssitti Marco Bjurström ja tuore kristillisdemokraattien puheenjohtaja, kilpakävelyn maailman- ja Euroopan mestari Sari Essayah antoi kävelyvinkkejä.

Mitä kaikkea liikuntapäivänä sanottiin ja tapahtui? Tästä lisää Kymmenen uutisten loppukevennyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat