Mainos

Kuvat: Poliisioperaatiossa haavoittunut naispoliisi viimein julkisuudessa – vuosien kuntoutus, 200 leikkausta

Hyvinkään ampumistapauksessa toukokuussa 2012 vakavasti haavoittunut naispoliisi esiintyi ensimmäistä kertaa julkisuudessa viime launtaina.

Uudenmaan seudulla järjestettiin eilen Sisun satanen -ultrajuoksutapahtuma, jossa kerättiin varoja naispoliisi Heidi Foxellin kuntoutukseen. 100 kilometrin matkan juossut rikostutkija Tuomas Pelkonen yllätettiin, kun Foxell päätti osallistua juoksun viimeiselle kilometrille. Asiasta uutisoineen Iltalehden mukaan Pelkonen työnsi Foxellia pyörätuolissa viimeisen kilometrin.

Katso kuvat poliisin ja juoksutapahtuman Twitter-sivuilta maalintulohetkeltä.

"En tule koskaan unohtamaan tätä"

Foxell on pitänyt turman jälkeen blogia kuntoutumisestaan. Takana on yli 200 leikkausoperaatiota. Eilinen tapahtuma herkisti Foxellin ylistämään kollegaansa blogissaan.

– Tuomas on voittaja kaikella mahdollisella tavalla! En tule koskaan unohtamaan tätä, kunpa voisin jotenkin korvata tämän. Hän se sankari tässä on, niin kuin ne muutkin jotka auttoivat minua sinä kauheana yönä, joka muutti koko elämäni täysin, Foxell kirjoittaa.

Foxell kirjoittaa, ettei pidä itseään sankarina vaan olosuhteiden uhrina Hyvinkään tapahtumien takia.

– Tulin ekana autosta ulos ja jouduin tähtäimeen. Eka ajatukseni ampumisen jälkeen oli opit mitä intissä olin saanut. "Sinua on ammuttu, mene suojaan ja suojaa päätäsi jos hän ampuu uudelleen". Niinpä ryömin autojen väliin suojaan. Sankarit olivat työkaverini, jotka auttoivat minut ambulanssiin ja siinä olleet hoitajat. 

Sisun satanen -juoksu kulki Fiskarsista Mustion, Lohjan, Siuntion, Kirkkonummen ja Espoon kautta Pähkinärinteen ostoskeskukselle Vantaalle.

Juttua korjattu 2.9. Sisun Satanen juostiin lauantaina.
Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.