Mainos

KUVAT: Erikoinen ilmiö tunturissa – ihmiset pilvien yläpuolella!

Ylläksen huipulla näkymä oli kuin lentokoneesta 5. maaliskuuta 2015. Lukijan kuva: Jari Joronen
Ylläksen huipulla näkymä oli kuin lentokoneesta 5. maaliskuuta 2015. Copyright: MTV UUTISET. Photographer: Jari Joronen.
Ylläksen laella paistoi aurinko, mutta alhaalla oli synkkää 5. maaliskuuta 2015. Lukijan kuva: Jari Joronen
Ylläksen laella paistoi aurinko, mutta alhaalla oli synkkää 5. maaliskuuta 2015. Copyright: MTV UUTISET. Photographer: Jari Joronen.

Ylläksellä koettiin upea luonnonilmiö viime viikolla, kun tunturinhuipulla näkymä oli yllättäen kuin lentokoneesta. Alhaalla oli synkkää ja pilvistä.

Vantaalainen Jari Joronen vietti perheensä kanssa päivää Ylläksellä viime viikon torstaina. Aamupäivä oli kirkas, mutta iltapäivällä taivas täyttyi pilvistä. Näkymä hissien ala-asemalla oli synkkä ja pimeä. Yllätys oli kuitenkin suuri, kun pääsi hissillä tunturinhuipulle. Pilvi oli niin matalalla, että huipulla näkyi valkea pilvimatto ja kirkas aurinko.

- Olihan se poikkeuksellisen hieno näky, kuin lentokoneesta katselisi. Alppimainen maisema ja epätodellinen näkymä, että voiko meidän matalilla tuntureillamme olla tällaista. Itse en ole ennen vastaavaa nähnyt, vaikka Lapissa olen käynyt 25 vuotta. Erikoislaatuinen kokemus, toteaa Jari Joronen.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet MTV:n sääsivustolla.

Vie hiiri kuvan päälle katsoaksesi koko kuvan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.