Kuvat: Ensitreffit-parin tarina kuin sadusta! Salamarakkaus täydentyy perheonneksi

Ensitreffit alttarilla -avioituneiden Violan ja Esan rakkaus täydentyy, kun perheeseen odotetaan esikoista kesäksi 2016. Katso kuvat rakastuneen parin onnesta!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella saatiin seurata Violan ja Esan kaunista rakkaustarinaa. Heti ensinäkemältä toisiinsa rakastuneet sydänkäpyset heittäytyivät rakkauteen ja antoivat sen viedä täysillä mukanaan.

– Aivan tyrmäävä. Piti vilkaista useamman kerran pois ja sitten takaisin. Piti varmistaa, että näenhän minä ihan oikeasti, eikä tämä ole vaan kuvitelmaan, Esa kuvaili ensikohtaamistaan tuoreen vaimonsa kanssa.

Rakastuneen parin onnea saatiin seurata koko kauden ajan, ja parin loppupäätös suhteensa tulevaisuudesta tuntuikin itsestään selvältä.

– Päätös syntyi jo heti alussa, ja tiesin hyvin nopeasti, että tässä on ihminen, jonka kanssa haluan elää, Esa kertoi MTV:lle viime maaliskuussa.

– Päätöstä ei missään vaiheessa tehty, vaan se oli jo olemassa. Kumpikaan ei edes miettinyt mitään muuta, mies jatkoi.

Samoilla linjoilla oli Viola:

– Sanoimme molemmat heti alusta alkaen tosi selvästi sen, että  haluamme jatkaa. Siitä tuli kiva olo, kun tiesi sen. 

Nyt rakastuneen parin onni täydentyy, kun perheen esikoisen on määrä syntyä 2016.

–  Meillä on todella onnelliset tunnelmat, ei tätä oikein osaa sanoin kuvailla. Tämä on ollut hyvin toivottu asia ja olemme innoissamme, Viola summaa parin tunteita. 

–   Raskaus tuntui luonnolliselta tähän kohtaan elämää. Olen voinut tosi hyvin,  Viola myhäilee.

Katso videolta Esan ja Violan kuulumisia! 


Lue myös:

    Uusimmat