KUVA: Eduskunnan konkarit veivät untuvikon baarikierrokselle

Kansanedustajat Kimmo Sasi ja Ben Zyskowicz lähtivät torstaina esittelemään ensimmäisen kauden kansanedustajalle Helsingin yöelämää.

Kansanedustajat Ben Zyskowicz ja Kimmo Sasi viettivät torstaina iltaa helsinkiläisen Belge-ravintolan syntymäpäiväjuhlialla.

Kokoomuksen vauhtikaksikon lisäksi seurueeseen kuului Kimmo Sasin avopuoliso Natalia Kylmänen sekä ensimmäisen kauden kansanedustaja, rovaniemeläinen Heikki Autto.

– Heikki on nyt minun ja Kimmon koulutuksessa. Me vanhat konkarit yritämme tutustuttaa häntä tähän kansanedustajan työn iltapuoleen eli Helsingin yöelämään. Tänään meillä on vain kolme tilaisuutta, mutta katsotaan nyt, Zyskowicz myhäili.

Eikö Auttoa yhtään hirvitä konkareiden suunnitelmat?

– Ei hirvitä, tämä on hyvin kokenut porukka ja he varmasti tuntevat Helsingin, Kautto totesi tyynesti.

Zyskowicz ja Sasi puolestaan uskoivat nuoren miehen pysyvän hyvin heidän vauhdissa mukana.

– Me tiedämme että lapinmiesten kestävyys on kova. Heillä on kova maine Helsingin yöelämässä, niin me Kimmon kanssa päästään siinä siivellä, Zyskowicz heitti pilke silmäkulmassa.

– Aloitamme vähän askeleittain ettei lapinmies pelästy. Tällä viikolla koulutus on alkanut ja ensi viikolla sitten lisäämme vähän vauhtia, Sasi komppasi vieressä.

Sasi lomaili naisystävänsä kanssa Kreikassa

Sasi ja naisystävä Natalia Kylmänen kertoivat keskittyvänsä syksyllä täysillä työntekoon. Kesän aikana pariskunta lomaili muun muassa Kreikassa.

– Olimme Kreikassa viikon ajan kesällä. Siellä sai rentoutua ja oli taatusti lämmintä. Kreikkahan on ympäristönä aina mukava, Sasi kuvaili.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja