Mainos

Kuusi sääntöä: Paranna 69-asentoa!

Numero 69 on monen onnennumero ja suosikkiasento. Suullisen nautinnon antaminen ja vastaanottaminen samaan aikaan onnistuu entistä paremmin, kun luet intimatemedicine.comin listaamat kuusi sääntöä kuusysistä.

1. sääntö: Huolehdi hygieniasta. Vaikka mielessä liikkuu likaiset jutut, on parempi käydä pesulla. 69 -asennossa ollaan todella lähekkäin ja aistitaan kumppani kaikilla aisteilla, varsinkin haju- ja makuaistilla. Aloittakaa lemmenhetki jo yhteisellä alkulämmittelyllä suihkun puolella.

2. sääntö: Ottakaa mukava asento. 69 on nautinnollinen vain silloin, kun molemmilla on mukavat asennot. Vaihtoehtoja on monia: voit olla kyljelläsi ja tukea asentoa tyynyillä, tai sitten kevyempi partneri voi olla päällä.

3. sääntö: Anna 69:lle aikaa. Tässä asennossa ei ole pakko keskittyä pelkkien sukuelinten hyväilyyn, vaan huomioida muutkin erogeeniset alueet: sisäreisien herkät pinnat, takapuoli ja häpyluu. Kädet ja sormet mukaan, niin nautinto vain kasvaa.

4. sääntö: Älä laiskottele! Koko asennon juju on siinä, että annetaan ja vastaanotetaan samaan aikaan. Huomioi myös partneri, vaikka nautinto olisi kuinka hurjan hyvää.

5. sääntö: Pidä ääntä. Anna partnerisi kuulla, kuinka paljon nautit siitä, mitä hän sinulle tekee. Ääntely suu täynnä tavaraa tekee myös hänelle hyvää.

6. sääntö: Käytä mielikuvitustasi. Ei ole pakko käyttää pelkkää kieltä. Ota mukaan vibra, kuulat, sormet… Tai lipaise uudesta, yllättävästä paikasta.

MTV3/Helmi

Lähde: Intimatemedicine.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.