Kuumimmat kiusoitteluvinkit sinulle ja hänelle

Nipistys, hunaja ja helminauha ovat käteviä sängyssä. Lue eroottiset vinkit!

Hieronta ja jopa kuorimavoide voi lisätä nautintoasi sängyssä. Mutta miten? Esileikki ja kiusoittelu tekee seksistä entistä kuumemoaa. The Sun neuvoo parhaat kiusoitteluvinkit sekä miehelle että naiselle.

Eroottisia yllätyksiä naiselle

Kuuma suudelma

Huhutaan, että idän mahtavat rakastajat ajoivat rakastajattarensa hurmioon suutelemalla. Kielen pyörittely ja kielellä töniminen herättävät erilaisia tuntemuksia, jotka eivät jätä kylmäksi…

Kun suutelet naista, pyöritä kieltäsi hellästi hänen kielensä ympäri, ja tunnustele sitten sillä hänen suunsa sisustaa. Voit myös soveltaa samaa tekniikkaa suudellessasi hänen vartaloaan.

Pikkunipistys

Nipistele naista hellästi, ja hän kiihottuu valtavasti. Parhaat nipistyspaikat sijaitsevat erogeenisten alueiden laidoilla. Älä siis syöksy suoraan asiaan, vaan kiusoittele! Aloita hellällä puristuksella, ja tiukenna otettasi hitaasti.


Roomalainen kylpy

Tämä kylpy on todella sensuelli kokemus! Pyydä naista kanssasi kylpyyn. Odota ammeessa, johon olet lisännyt hieman aromaterapisia öljyjä. Pyydä naista asettumaan selin sinuun. Naisesi on roomalainen kuningatar, jota sinä peset ja hyväilet.

Tiputtele lämmintä vettä pesusienestä naisen kaulalle ja suutele hänen niskaansa. Liu'uta sitten kätesi naisen rintakehän ympäri ja hyväile hänen rintojaan.

Tuhman koiran pusu

Naisen kehon suuteleminen on useimmista ihanaa. Kokeile tekniikkaa, jossa pidät kielesi aivan rentona. Ajattele läähättävää koiraa kesäkuumalla!

Nuolaise sitten naisen rintaa niin, että aloitat liikkeen rinnan alaosasta, ja päätät sen näpäyttämällä hänen nänniään hellästi kielelläsi.

Seksikkäitä hetkiä miehelle

Kuorinta

Miehesi ei kenties koskaan ole kuorinut ihoaan, joten ilmoita, että aiot tehdä sen hänen puolestaan. Kerro, että haluat stimuloida hänen tuntoaistiaan kuorimalla rinnan ja kaulan alueen. Muuta sitten kauneudenhoitotoimenpide yksinkertaiseksi eroottiseksi ilotteluksi.

Ota kuorintavoidetta sormenpäihisi ja pyörittele sitä hellästi miehen rintaan ja niskaan. Käytä lämmintä vettä ja kangasta pyyhkiessäsi voidetta pois. Kun sitten suutelet tätä aluetta jälkeenpäin, kosketuksesi tuntuu huomattavasti vahvempana.

Jalkataivas

Miehen jalat ovat erityisen herkät, mutta jäävät usein vaille huomiota. Stimuloi siis jalkojen alueita, ja saat hänet sykkimään!

Käytä paksua kosteusvoidetta ja hiero miehen jalkoja hitaasti ja sensuellisti. Liu'uta sormeasi pitkin miehen jalkaholvia ja yllätyt, miten hyvältä se hänestä tuntuu! Kun hieronta on valmis, liu'uta kätesi ylös miehen jalkoja ja ryhdy villiin esileikkiin…

Rannetaikoja

Kun suutelette, hyväile miehen ranteen sisäpuolta. Ranteessa sijaitsee miehen erogeeninen alue, jota laiminlyödään liian usein. Hivele rannetta ylöspäin suuntautuvin vedoin. Ole hellä ja toimi salaa - mies ei tiedä, mikä häneen iski!

Helminauhatekniikka

Tällä kikalla saat miehen uskomaan, että olet äärimmäisen kokenut rakastaja!

Hanki helminauha, myös tekohelmet käyvät hyvin. Ota miehen penis käsiesi väliin ja liu'uta helmiä ylös alas pitkin sen vartta. Muista liukuvoide!

Mahtavaa menoa molemmille

Hunajataivas

Hunaja on terveellistä ja ihanan tahmeaa, siis täydellistä seksileikkeihin! Käyttäkää hunajaa nuollessanne tai hieroessanne toisianne. Nuolaise sormeasi ennen sen kastamista hunajaan, näin tahmea aines irtoaa helpommin. Saatavilla on myös siistejä pumppupulloja!

Sokea himo

Herkistä aistejasi poistamalla niistä yksi. Sitokaa silmänne esileikin aikana ja kosketelkaa toisianne. Yllätyt, miten paljon herkemmäksi tuntoaistisi muuttuu!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: The Sun

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat