Kuumat seksivinkit pariskunnille, lue!

Ivillage.com kokosi yhteen lukijoiden kehittämiä seksivinkkejä. Ota nämä käyttöön ja viettele hänet uudelleen!

Teeskentele, että tapasitte juuri. Yritä tehdä häneen vaikutus kuten silloin, kun treffailitte – osta uusia vaatteita ja mene hänen kanssaan suihkuun aamuisin. Teeskennelkää vastarakastuneita viikon ajan. Voitte jopa leikkiä, että tapaatte baarissa ensimmäistä kertaa. Iske hänet!

Kerro hänelle suoraan, mitä haluat hänen tekevän. Käytä ronskeja sanoja. Kumppanisi yllättyy taatusti, varsinkin, jos olet tottunut olemaan hiljainen ja kaino seksin suhteen.

Esileiki, vaikkei se johtaisi mihinkään. Jos olette kotona lasten tai sukulaisten kanssa eikä seksille ole aikaa, koskettele puolisoasi, iske hänelle silmää tai lähetä tuhma tekstiviesti. Vaivannäkösi palkitaan, kun viimein olette kahden.

Ala kirjoittaa ylös fantasioitasi. Lähetä ne hänen henkilökohtaiseen sähköpostiinsa.

Riisu hänet peilin edessä. Kehu samalla hänen vartalonsa jokaista kohtaa. Seuraavaksi hän voi tehdä saman sinulle.

Menkää yhdessä seksikauppaan. Katselkaa ja kuunnelkaa, lukekaa pakkauksia ja elokuvien selostuksia. Pitäkää hauskaa seksin kustannuksella. Ostakaa sitten jotakin, mitä käytätte vielä samana iltana.

Tee arjesta eroottinen yllätys. Kun hän menee tavallisena arki-iltana suihkuun, pukeudu alusvaatteisiin, himmennä valot ja sytytä kynttilöitä. Odota häntä sohvalla.

Ennen kuin teet mitään hänen kanssaan, kerro, mitä aiot seuraavaksi tehdä. Pane hänet odottamaan kosketustasi ja kuvittelemaan se ennen sen kokemista.

Keksikää makuuhuonesääntöjä. Yksi sääntö voi esimerkiksi olla, ettei seksiä saa harrastaa samassa asennossa kahta kertaa viikon aikana.

Haasta hänet johonkin peliin – tietokoneella, shakkilaudalla, koripallokentällä, kaikki kelpaa! Voittaja saa valita, millaista seksiä harrastatte tänään.

Anna kätesi rakkaallesi. Kuiskaa hänen korvaansa, että aiot nyt sulkea silmäsi – hän voi sillä aikaa viedä kätesi paikkaan, josta haluaisi sinun koskettavan itseään.

Avaa ovi alusvaatteisillasi (kun olet aivan varma, että tulija on kumppanisi!). Voit myös leipoa, katsoa televisiota tai imuroida pikkuhepenissä. Kyllä, se tuntuu aluksi typerältä, mutta hän yllättyy varmasti iloisella tavalla!

Lakatkaa vastaamasta puhelimeen. Monella meistä on kiire: sukulaiset änkeävät kylään, puhelin soi eikä aikaa seksille ole. Kun olette "sillä tuulella", älkää antako minkään estää teitä. Sulje puhelimesi tai anna sen soida. Maailma ei tuhoudu, jos äitisi ei saa sinua kiinni juuri tällä sekunnilla.

Totu rutiiniin. Juhlikaa ystäväpäivää tai uutta vuotta joka vuosi sängyssä ilman keskeytyksiä. Kumpikin alkaa taatusti odottaa tätä vuoden kohokohtaa!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja