Mainos

Kuulaus on kauneutta

Muuttumisleikkiin saapunut Mari Laisi sai meikkitaiteilija Riia Koivistolta kaksi meikkivoidevinkkiä vaalean ihonsa pohjustamiseen.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Riia suositteli Marille alkukevääseen peittävämpää meikkivoidetta, jolla myös kasvojen punoituksen saa hyvin piiloon. Koska Marin iho on pientä punoitusta lukuun ottamatta muuten hyväkuntoinen ja kuulas, Riia suositteli, että Mari siirtyisi myöhemmin keväällä kevyeen geelimäiseen valomeikkivoiteeseen. Valomeikkivoide on superkosteuttava.

Marille valittiin meikkivoiteista kaikkein vaaleimmat sävyt. Nudesävy antoi vaalealle iholle aavistuksen lämpöä. Vaikka meikkivoiteen avulla voi tasoittaa ihonsävyään, luonnollisin meikki syntyy, kun valitsee omaa ihonsävyään lähellä olevan meikkivoiteen.

Paksu pakkelikerros ei pue ketään, joten ohut kerros meikkivoidetta riittää. Meikkivoiteen voi levittää joko käsin, siveltimellä tai sienellä. Marin meikkipohja syntyi siveltimellä ja siitä tuli ihanteiden mukaan kauniin kuulas.

Valomeikkivoide huomaamattomaan meikkiin

Marin iholle valittiin alkukevään päiviksi Extreme resist -meikkivoide, jonka ainutlaatuinen Thermo Fix -koostumus kestää kosteutta, kuumuutta ja esimerkiksi liikunnan aiheuttamaa hikoilua. Mineraalipuuterit ja biopolymeerit imevät ihosta ylimääräiset rasvan ja hien, joten ihon pinta säilyy mattana.

Loppukeväästä Mari voi siirtyä NIVEA Teint Delight -valomeikkivoiteeseen, joka sopii luonnolliseen ja huomaamattomaan meikkiin. Erityisen kevyt meikkivoide saa kasvot näyttämään välittömästi raikkaammilta ja heleämmiltä. Happimineraalit ja valoa heijastavat pigmentit poistavat väsymyksen merkit kasvoilta.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.