Kutkuttava kenraali: Jokerit kiusasi SKA:ta – "Tulos olisi voinut olla toinen"

Vilttiketju: Mitä odottaa tulevalta jääkiekkokaudelta? 10:52

Jokerit kiusasi maanantai-iltana SKA:ta Pietarin jääpalatsissa, mutta joutui taipumaan kesän viimeisessä harjoitusottelussaan lukemin 2–4 (2–1, 0–2, 0–1).

Videolla perataan Jokerien tilannetta kriittisesti. Hjallis Harkimo avaa myös aikataulua, jolloin hän aikoo myydä Jokerit.

Ottelu kuitenkin herätti helsinkiläisittäin myös lupauksia.

– Se oli tasainen kamppailu, kuten aina heitä vastaan. Oltiin hyvällä ilmeellä liikkeellä. Kamppailupelaaminen oli hyvällä tasolla ja sitä kautta päästiin myös maalipaikoille. Tulos olisi voinut olla toinen, Anttila kertoi tiedotteessa.

Anttila avasi itse ottelun maalihanat tulitettuaan Jokerit avauserässä 1–0-johtoon rannelaukauksella suorasta hyökkäyksestä. Vielä Anttila ei kuitenkaan itselleenkään lähtenyt puhtaita papereita jakamaan.

– Aika hakemista on oman pelin kanssa ollut vielä, kuten varmasti kaikilla. Tämä oli hyvä turnaus ajatellen pelirytmiin pääsemistä, Anttila sanoi.

Jokerit pelasi harjoituskaudella kaikkiaan seitsemän ottelua – niistä kertyi kaksi voittoa ja viisi tappiota. KHL-kausi lähtee Jokereilla liikkeelle ensi maanantaina kotiottelulla kiinalaista Kunlun Red Staria vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat