Kurvikas Nicole Scherzinger: Itkin nähdessäni esiintymisasuni!

Pussycat Dollsista tuttu Nicole Scherzinger pillahti itkuun nähdessään ensimmäistä kertaa superpaljastavan esiintymisasunsa.

Pussycat Dolls tuli tunnetuksi 1990-luvun puolivälissä seksikkäästä imagostaan ja selkeistä tanssikuvioistaan. Ryhmän laulusolisti Nicole Scherzinger, 33, on myöntänyt, että jopa hän tyrmistyi nähdessään ensi kertaa yhtyeensä uskaliaat esiintymisasut.

– Itkin nähdessäni ensimmäisen Pussycat Doll -asuni. Kyseessä oli ensimmäiset kuvaukseni, enkä ollut tottunut pitämään sentyyppisiä vaatteita päälläni. Lukiokaverini olivat ihan että "voi ei, meidän pieni suloinen Nicole, Scherzinger kertoi Yhdysvaltojen Marie Claire -lehdelle.

Sittemmin tähti on nähty lukuisissa paljastavissa asuissa. Kaunotar on innoissaan tuomarin roolistaan Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmassa. Hän astuu tehtävässä laulaja Cheryl Colen saappaisiin, jolle annettiin aiemmin tänä vuonna potku ohjelmasta.

– Olen onnekas päästessäni eturiviin Simonin ja Paulan ohjelmaan. Koko juttu on tuntunut kuin vuoristoradalta, Scherzinger sanoo.

Tähti kuitenkin korostaa tehneensä paljon töitä uransa eteen.

– Teen kovasti töitä, olen oppinut sen perheeltäni. Me tiedämme vain, mitä on työnteko. Mitään ei ole saatu ilmaiseksi, Scherzinger kertoo.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja