Kuorsausta ja suolistokaasuja – Helena Ahti-Hallberg kertoo tuskaisesta lentomatkastaan: "Ei ihan heti unohdu"

Helena Ahti-Hallberg paljastaa erään TTK-hetken, joka on jäänyt mieleen 2:00
Helena Ahti-Hallberg kertoo videolla TTK-hetken, joka on jäänyt mieleen.

Helena Ahti-Hallbergin pitkällä ulkomaanmatkalla on sattunut erilaisia vastoinkäymisiä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomari Helena Ahti-Hallberg on parhaillaan pitkällä lomamatkalla aviomiehensä Eric Hallbergin kanssa. Pari on majaillut muun muassa Turkin Istanbulissa ja Intian Kalkutassa sekä Keralassa, ja vuoden 2024 he aloittivat Dubaissa.

Reissulla kaikki ei ole mennyt kuin Strömsössä. Ahti-Hallberg kertoi Instagramin tarinat-osiossa 22. joulukuuta, että hän joutui Kalkutassa sairaalaan vatsataudin vuoksi. Matkaan on mahtunut myös muun muassa hotellipettymyksiä sekä suuriin välimatkoihin kaatuneita seikkailuhaaveita.

Viimeisimmän Instagram-päivityksensä Ahti-Hallberg on jakanut Dubain-lennolta, jossa tunnelma on TTK-tuomarin mukaan ollut kaikkea muuta kuin rentouttava. 

– Soundimaailmaltaan yölento voittaa päivälennon monellakin tapaa, täähän on kuin kakofoninen sinfonia, eikä kuulkaa ollut mikään pieni orkesteri, hän alustaa tekstiään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ahti-Hallbergin somepäivityksen mukaan lentokoneessa on saanut kuunnella niin kuorsaamista, yskimistä kuin vauvojen itkuakin. 

– Jokanaisen käsilaukun vakiokalustoon kuuluu korvatulpat, mutta eihän näin hienoa, lähes viiden tunnin kakofonista sinfoniaa raaskinut jättää väliin, hän raapustaa.

Äänimaailman lisäksi lennolla on saanut Ahti-Hallbergin mukaan nauttia myös muunlaisista aistillisista kokemuksista.

– Säännöllisin välein ilmaan pöllähtävät suolistokaasut tekivät Dubain lennosta moniaistillisen kokemuksen joka ei ihan heti unohdu!

Lue myös:

    Uusimmat