Kuolleena löydetyn taksinkuljettajan yritykseltä koskettava kirjoitus: "Nina on ajanut viimeisen kyytinsä yrityksemme toimitusjohtajana"

4:24
Mikkelissä kadonnut taksinkuljettaja on löytynyt kuolleena – Taksiliitto, kuinka poikkeuksellinen katoamistapaus on?

Tiistaina kadonnut taksinkuljettaja löytyi tänään torstaina kuolleena Mikkelistä.

Nainen oli Nina's Erikoistaksipalvelut -perheyrityksen toimitusjohtaja. Yritys julkaisi hänestä tänään koskettavan kirjoituksen Facebookissa. 

– Poliisi jatkaa kuolemansyyn selvittämistä, eikä asiasta tiedoteta Poliisin tai meidän puolestamme enempää. Kiitämme kaikkia Ninan etsintöihin osallistuneita, sosiaalisessa mediassa Ninan katoamisilmoituksen jakaneita sekä vihjeitä antaneita henkilöitä.

44-vuotias Niina Syrjäläinen katosi kotoaan Ristiinan kirkonkylän keskustasta tiistaina kello 17.48. Häntä kutsuttiin Ninaksi. 

– Nina on ajanut viimeisen kyytinsä yrityksemme toimitusjohtajana. Hän oli ylpeä työstään taksinkuljettajana ja yrittäjänä. Tämän lisäksi hän oli vaimo, äiti, tytär, työtoveri ja ystävä jota ei voi korvata.

– Jokainen pahansuopa kommentti tapaukseen liittyen aiheuttaa meille lisää surua. Toivommekin rauhaa niin medialta, kuin sosiaalisen median ja keskustelipalstojen käyttäjiltä.

Yritys kertoo myös, että he hoitavat huomisen perjantain tilausajot sovitusti. Viikonlopun ajan toiminta on pysäytettynä. 

– Yrityksemme tulevaisuuden toiminnasta tiedotamme pahimmasta järkytyksestä selvittyämme.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja