Kuntotarkastus paljasti puistattavan yllätyksen Floridassa: Talon alta löytyi useita 1960-luvulta peräisin olevia purkkeja, jotka sisälsivät ihmisten kieliä ja muita ruumiinosia

0:30
Talon alla olevasta tyhjästä tilasta löytyi useita purkkeja, jotka sisälsivät erilaisia ihmisten jäänteitä.

Floridassa Gainesvillen poliisilla on melkoinen mysteeri käsissään, ja siihen liittyy purkkitolkulla ihmisten jäänteitä.

CNN:n mukaan Gainesvillessä sijaitsevaan taloon oltiin tekemässä kuntotarkastusta, kun tarkastaja törmäsi todella karmivaan yllätykseen: talon alla olevasta tyhjästä tilasta löytyi useita purkkeja, jotka sisälsivät erilaisia ihmisten jäänteitä.

Osassa purkeista ilmeisesti jopa luki, mitä ne sisälsivät, sillä CNN:n tietojen mukaan yhdessä purkissa oli esimerkiksi useita ihmisen kieliä ja purkissa oli päivämääriä 1960-luvulta alkaen.

Tällä hetkellä onkin mysteeri, että mistä kaikki talon alta löytyneet ihmisten jäänteet ovat peräisin, ja poliisi yrittääkin selvittää tilannetta.

Talon on omistanut aiemmin tohtori Ronald A. Baughman, nykyinen emeritusprofessori, joka on toiminut aikanaan Floridan yliopiston tutkijana.

Baughman julkaisi omia tutkimuksiaan 1970- ja 1980-luvuilla. Poliisi tutkii nyt mahdollisuutta, että ovatko talon alta löytyneet ruumiinosat liittyneet jollain tavalla tohtori Baughmanin työhön ja tutkimuksiin.

Eli onko tohtori varastoinut tutkimusmateriaalejaan lattialautojen alle vai onko kyseessä jotain todella karmivaa?

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.