Kunnianosoitus pitkälle uralle – Arvi Lindille elämäntyöpalkinto

Televisioakatemian hallitus myönsi elämäntyöpalkinnot Arvi Lindille ja Pertti ”Humppis” Humppilalle.  

Koko kansan suosikki Arvi Lind aloitti työnsä Yleisradiossa jo 60-luvulla. Päätyönsä ohella hän esiintyi vuosien varrella viihde-, opetus- ja lastenohjelmissa, mutta myös elokuvissa sekä toimi kouluttajana ja suomen kielen huoltajana.

Loistavasta suoriutumisesta katsojien edessä kertoo hyvin se tosiseikka, että Valittujen Palojen vuonna 2013 teettämässä tutkimuksessa hän oli luotettavin uutisankkuri, vaikka oli silloin ollut eläkkeellä jo lähes kymmenen vuotta. 

Pertti ”Humppis” Humppila aloitti uransa toimittaja-juontajana MTV:n legendaarisessa viihdetoimituksessa 8.10.1985. Silloin katsottiin lauantaisin hänen toimittamiaan "Kenen kaapissa seisot" ja "Lauantaitanssit" -viihdemakasiineja. Hän teki myös Peter von Baghin kanssa MTV:lle Suomen itsenäisyyden 70-vuotisjuhlaohjelman "Tämä on Suomi."

Omaksi viihteen korkeakoulukseen Humppila nimeää MTV:n ja Ryhmäteatterin yhteistuotannon "TABU", jossa hän oli toimittajana. Suomen kaunottariin hän tutustui 15 vuotta kestäneen missikisaputkensa aikana niin toimittajana kuin ohjaajana. Levyraatia hän ohjasi kolmella vuosikymmenellä sekä Jukka Virtasen että Ruben Stillerin juontaja-aikana. Humppilan ohjaajan krediittilista on pitkä ja sisältää muun muassa Frank Pappa Late Night Show´n, Kuutamolla ja lukuisat Tattoo"-showt ja Telvis-gaalat.

Katso alla videoita Venla-tunnelmista.

Peltsi rennoissa tunnelmissa Kultainen Venla -gaalassa 2:43

Heidi Sohlberg:"Sairastelut on sairasteltu, tästä tulee niin huikea vuosi!" 1:14


Lue myös:

    Uusimmat