Mainos

Kunnes kuolema heidät erotti: Aviomies kieltäytyi jättämästä vaimoaan – molemmat kuolivat liekkeihin

Kaksi eläkeikäistä ihmistä kuoli viime keväänä tulipalossa, joka tuhosi tavaraa täynnä olevan asunnon täysin. Nyt tutkinta on paljastanut Australiassa tapahtuneesta onnettomuudesta traagisen ja koskettavan yksityiskohdan. 

Asuntopalossa kuolleet olivat 67-vuotias Roger ja 65-vuotias Maureen. Avioparin asunto oli täynnä tavaraa, osin roinaa, ja heitä kuvailtiin hamstraajiksi. Kun tulipalo syttyi olohuoneessa, se sai paljon voimaa palavasta materiaalista, jota talossa oli valtavat määrät.

Pariskunnalle ei siis jäänyt pakenemisen mahdollisuuksia. Pelastautumista vaikeutti myös se, että vaimo Maureen oli halvaantunut ja siten täysin sänkypotilas.

Tulipalon aikaan asunnossa oli myös kaksi hoivatyöntekijää, jotka onnistuivat pelastautumaan. Myös Roger olisi kyennyt pakenemaan, mutta mies päätti mennä takaisin vaimonsa luokse.

– Hän jäi taloon, epäröimättä, kun hän ymmärsi, ettei vaimolla ole pakenemisen mahdollisuuksia. Tämä oli todellista omistautumista, kertoi onnettomuuden kuolemansyyntutkija. 

Pian asuntoon varastoidut kanisterit alkoivat räjähdellä ja tavaramäärät vaikeuttivat muutenkin palokunnan pelastustöitä. 

Lopulta molempien ruumiit löytyivät vaimon makuuhuoneesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.