Kuninkaallisten häiden vieraslahjoja myydään netissä – lahjakassista tarjottu jo yli 3 500 euroa

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn häät huipentuivat James Bond -tyyliin 1:11

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin osallistuneet vieraat myyvät saamiaan lahjakasseja.

VIDEO: Harry ja Meghan poistuivat hääpaikalta tyylillä.

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häitä vietettiin lauantaina 19. toukokuuta. Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa järjestettyihin häihin osallistui 600 vierasta. Kappelin ulkopuolelle oli lisäksi kutsuttu 1200 vierasta hääseremoniaa todistamaan.

Liiton kunniaksi kuningatar Elisabet myönsi parille arvonimet Sussexin herttua ja herttuatar.

Ulkopuolella olevat vieraat saivat muistoksi lahjakassit. Kasseihin oli pakattu kultaan kääritty suklaakolikko, jossa oli parin nimikirjaimet, vesipullo, murokeksi, kuponki paikalliseen kauppaan ja magneetti, johon oli kirjoitettu parin hääpäivä ja nimikirjaimet.

Myös kassin kylkeen oli kirjailtu Harry ja Meghanin nimikirjaimet, hääpäivä ja paikka, jossa häät järjestettiin.

Kuninkaallinen valokuvaaja James Whatling jakoi Twitterissä kuvan lahjakassista. Hänen mukaansa kassien jakaminen oli "ihana ele".

Osa vieraista on laittanut lahjakassin myyntiin eBay-sivustolle. Yhdessä myynti-ilmoituksessa hinta on noussut jo yli 3 500 euroon.

Lahjakassien lisäksi paikalle saapuneet katsojat saivat kokea ikimuistoisia hetkiä. Yleisö hurrasi, kun tuore aviopari suuteli ensimmäistä kertaa Pyhän Yrjön kappelin portailla. Yleisöä tervehdittyään Harry ja Meghan suuntasivat hevosajelulle.

Lähde:People

Lue myös:

    Uusimmat