Kuninkaallista kierrätystä! Kuningatar Letizia ihastutti asussa, joka on tuttu näky 2000-luvun alusta

1:51
Skandaaleissa ryvettynyt Espanjan ex-kuningas Juan Carlos pakeni Karibialle

Kuningatar Letizia edusti asussa, jota käytti tyttärensä Leonorin ristiäisissä vuonna 2006.

Espanjan kuningatar Letizia, 48, on kotimaassaan ylistetty muoti-ikoni, jonka pukeutumista on seurattu vuosikausien ajan erittäin tarkkaan. 7. toukokuuta kuningatar edusti armeijaseremoniassa Colmenar Viejossa päällään tweed-asu, jonka tarkimmat seuraajat tunnistivat vuosien takaa. 

Kuningattarellaan oli nimittäin yllään sama asu, jota hän käytti ensimmäistä kertaa 15 vuotta sitten vuonna 2006 esikoisensa prinsessa Leonorin ristiäisissä. 

Letizia oli yhdistänyt asuunsa kahvinväriset kevyet korkokengät sekä vaaleansinisen rintaneulan. Kuningattaren hiukset olivat tyylikkäällä nutturalla ja hän noudatti kasvomaskinsa kanssa ajankohtaisia koronaohjeistuksia.

Letizia, joka on entiseltä ammatiltaan televisiotoimittaja, on Espanjan kuningas Felipe VI:n puoliso. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2004 lähtien ja heillä on prinsessa Leonorin lisäksi toinen tytär, prinsessa Sofia, 14. Kuningasparin tyttäret ovat eläneet harvinaisen suojeltua elämää kuninkaallisuudestaan huolimatta. 

Felipe kruunattiin kuninkaaksi vuonna 2014 hänen isänsä ex-kuningas Juan Carlosin luovuttua vallasta. Vuonna 2020 espanjalaisessa kuningasperheessä kohisi jälleen, kun Juan Carlos lähti vapaaehtoiseen maanpakoon korruptio- sekä rakastajatarskandaalien saattelemana.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja