Kuninkaallisen Katen rusketus hipoo täydellisyyttä – näin se tehdään!

Haluaisitko aurinkoisen hehkun ihollesi, mutta pelkäät oranssia feikkirusketusta? Ota mallia Englannin seuratuimmasta naisesta, Cambridgen herttuatar Catherinesta!

Cambridgen herttuatar Catherinen, 30, hienostuneen päivettynyt iho on halutuimpia rusketuksen sävyjä Englannissa. Katesta onkin tullut täydellisen päivetyksen ilmentymä – vastakohta nykyajan rusketusylilyönneille!

– Hän pitää äärettömän hyvää huolta ihostaan, joten tyylikkään päivettyneeseen hehkuun riittää vain hyvin ohut kerros itseruskettavaa, rusketusekspertti James Harknett kertoo Daily Mail -lehdelle.

Harknett paljastaa jujun kauniin, kuninkaallisen keinorusketuksen hankkimiseen: Vanhan rusketuksen on annettava ensin haihtua iholta, jotta raskaita värikerroksia ei pääse muodostumaan. Lisäksi ihoa on kosteutettava aamuin ja illoin ja kuorittava tasaisin väliajoin sille tarkoitetulla harjalla. Kulmakivenä kauniin tekopäivetyksen luomiseen on kuitenkin juuri se, ettei väriä kerrosteta, vaan annetaan vanhan kulua pois uuden alta.


Kuvat: Getty Images, Splash News

Lähde:Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja