Kuningas Charles suunnittelee matkustavansa prinssi Harryn luokse

Parivaljakko saattaa olla valmis sovittelemaan välejään.

Kuningas Charles vaikuttaa halukkaalta löytämään ratkaisun myrskyisälle riidalleen prinssi Harryn kanssa.

Isän ja pojan suhde on ollut vaikea siitä asti, kun prinssi Harry päätti jättää brittihovin vuonna 2020. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat asustelleet sittemmin Monteciton huvilassaan Etelä-Kaliforniassa.

Prinssi Harry tapasi isäänsä viimeksi helmikuussa, kun Charlesilla todettiin syöpä. Tietojen mukaan tapaaminen ei edennyt ilman konflikteja.

The Mirrorin mukaan kuninkaallisasiantuntija Tom Quinn on väittänyt Charlesin suunnittelevan visiittiä Amerikkaan Harryn, Meghanin ja parin kahden lapsen, prinssi Archien ja prinsessa Lilibetin luokse.

Kuninkaallisasiantuntija Michael Cole on kertonut aikaisemmin Charlesin surevan vähäistä yhteydenpitoa lapsenlapsiinsa. Harryn ja Meghanin lapset ovat vierailleet Lontoossa heidän lähtönsä jälkeen vain kerran, kaksi vuotta sitten.

Syöpää sairastavalle Charlesille matka Amerikkaan ei olisi helppo, joten aikomusta välien selvittelylle kuninkaalla on oltava.

Suhdeasiantuntija Louella Andersonin mukaan tapaamisen järjestäminen vaatii hyvää aikomusta myös prinssi Harryltä. Harryn on oltava valmis selvittelemään välejä isänsä kanssa, ja ilman vastapuolen valmiutta voi matka vielä epäonnistua.

Matka ei luultavasti tapahtuisi kuitenkaan heti lähitulevaisuudessa; matka Amerikkaan vaatii kiireiseltä kuninkaalta paljon järjestelyjä.

Lähde: The Mirror

Lue myös:

    Uusimmat