Kumia polttanut pellenaamarimies ajoi limusiinilla lentokentän aidan läpi aikeenaan varastaa lentokone, jolla tavata avaruusolioita

Las Vegasissa Yhdysvalloissa sattui keskiviikkona outo vaaratilanne, kun mies ajoi autolla McCarrannin lentokentän aidan läpi. Kuulusteluissa hän kertoi poliisille etsivänsä avaruusolioita. Asiasta kertoo CNN.

Poliisi sai hälytyksen Las Vegasin suurkaupunkialueella sijaitsevalle McCarranin kansainväliselle lentokentälle keskiviikkoiltana kello 18.45 paikallista aikaa. Hälytyksen alkuperäinen syy oli oudosti käyttäytyvä ajoneuvo. Kyseessä oli limusiini, jonka oli nähty polttavan kumia niin sanottuja donitseja ajaen lentokentän parkkipaikalla.

Kun poliisipartio lähetettiin paikalle, tuli tapahtumapaikalta lisätietoa: Auto oli ajanut lentokentän molempien turva-aitojen läpi ja kulki nyt holtittomasti lentokentän alueella.

"Minulla on v*tun pommi!"

Lentokenttäpoliisin mukaan kuljettaja ajoi useiden matkustajalentokoneiden välistä melkein törmäten niihin, kunnes pysähtyi Atlantic Aviation -yhtiön koneen viereen. Tämän jälkeen mies nousi autosta huusi koneen henkilökunnalle pommi-uhkauksen. 

– Minulla on v*tun pommi! Räjäytän tämän paikan, kertoi silminnäkijä miehen karjuneen.

Silminnäkijän mukaan mies käytti pellenaamaria. Uhkauksen jälkeen mies meni takaisin autoon. Hänen toimintansa laukaisi lentokentällä vakavimman mahdollisen hälytyksen ja koko kentän evakuointi aloitettiin.

Poliisin saavuttua paikalle he onnistuvat saamaan miehen kiinni nopeasti.

Mies kertoi poliisille kiinniottonsa jälkeen, että hänen tarkoituksenaan oli ollut varastaa lentokentältä suihkukone ja lentää Alue 51:lle, joka sijaitsee Las Vegasin pohjoispuolella. Hän halusi kertomuksensa mukaan päästä näkemään Alue 51:llä olevia avaruusolioita.

Mies kertoi kuulusteluissa, että hänellä olisi autossaan haulikko sekä bensakanisterista rakennettu räjähde. Poliisi ei löytänyt autosta haulikkoa eikä räjähteitä. Sen sijaan autosta löytyi sähköjohdoilla kiedottu puupalikka sekä vaahtosammutin.

Epäillään terroriteolla uhkaamisesta

Alue 51, joka tunnetaan ehkä parhaiten englanninkielisellä nimellään Area 51, on tunnettu yhtenä ufoharrastajien mekkana. Alue on osa Yhdysvaltain ilmavoimien Nellisin lentotukikohtaa, jossa on testattu aikojen saatossa useita, kehittelyvaiheessaan huippusalaisia ilmavoimien aseita, kuten häivehävittäjiä ja kuuluisaa U2-vakoilulentokonetta. Lähistöllä on aikanaan tehty myös ydinkokeita.

Jotkut ufoharrastajat ja salaliittoteoreetikot sanovat Yhdysvaltain liittovaltion piilottelevan tukikohdassa avaruusolioita tai ainakin todistusaineistoa sellaisten käynneistä maapallolla.

CNN tavoitti lasvegasilaisen lakiasiaintoimiston, jonka mies oli sanonut edustavansa häntä. Toimistosta kiistettiin, että mies olisi heidän asiakkaansa.

Miestä epäillään muun muassa terroristisella teolla uhkaamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat