Mainos

Kuka murhasi ruotsalaisen lenkkeilijätytön? – poliisilla useita vihjeitä

Ruotsissa jatketaan torstaina löytyneen kuolleen lenkkeilijätytön tapauksen tutkintaa. Torstaiaamun aikana poliisi oli saanut tapauksesta yli 50 vihjettä. Poliisi odottaa vihjeiden määrän kasvavan tämän päivän aikana.

21-vuotias ruotsalaistyttö katosi lähdettyään lenkille keskiviikkoiltana. Hänet löydettiin kuolleena torstaiyönä. Poliisilla ei ole vielä tapauksessa epäiltyjä. Tapauksen tutkinta siirtyi torstai-iltana poliisilta syyttäjän virastolle.

Tapauksesta ei ole kuitenkaan saatu tietoa tekijästä tai motiiveista. Syyttäjänviraston Robert Näppi kertoi Expressen-lehdelle, että virasto otettiin mukaan tutkintaan jo aikaisessa vaiheessa normaaliin tapaan, jotta he pääsisivät sisään tapaukseen helpommin.

– Mitään merkittävää ei ole tapahtunut tutkinnassa yön aikana. Oletan, että ensiviikon taikana tutkinta etenee pidemmälle, Näppi kertoo Expressenille.

Murhattu nainen lähti lenkille keskiviikkona kello 18:30 Runbyn ulkoilualueelle. Perheen mukaan hänellä oli tapana juosta noin kolme tai neljä kilometriä. Perhe huolestui kun naista ei kuulunut kotiin ja lähtivät etsimään tätä. Paikalta he löysivät naisen auton parkkeerattuna parkkipaikalle, mutta naisesta ei näkynyt jälkeäkään.

Poliisille tehtiin hälytys kello yhdeksältä illalla. Lopulta kello kahdelta aamuyöstä poliisin koirapartio löysi naisen ruumiin lenkkipolun varrelta. Poliisi eristi alueen nopeasti ja tarkisti alueelta löytyneet muut ajoneuvot. Erityisesti alueelta löytynyttä mustaa BMW:tä tutkittiin tarkasti, mutta perjantaiaamuna poliisi ilmoitti, ettei auto liity tapaukseen.

Poliisi tutkii vihjettä alueella nähdystä mysteerisestä polkupyörämiehestä, mutta Näppin mukaan asiasta ei ole vielä enempää kommentoitavaa. Alueen asukkaita kehotetaan olemaan varuillaan, mutta paniikkiin ei ole syytä.

Poliisi on kerännyt myös valvontakameroiden nauhoitteita lähialueilta lisävihjeiden toivossa. Kynttilöiden ja kukkien kanssa varustettu muistopaikka pystytettiin asukkaiden toimesta paikkaan, josta naisen ruumis löydettiin

– Tämä tuntuu todella oudolta, sillä hän oli aivan normaali ja ihana tyttö. Hän ei ole sellainen kenen kuvittelisi tulevan murhatuksi, kertoo murhatun naisen ystävä.

– Hänellä oli paljon ystäviä, hän oli urheilullinen ja pärjäsi koulussakin todella hyvin. Hänessä ei ollut mitään epäilyttävää tai hämärää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.