KTP, Inter ja KuPS nappasivat voitot jalkapalloliigassa – Haka yhä nollakerhossa

Sarjanousija KTP murskasi miesten jalkapalloliigassa vieraissa Hakan 3–0.

David Ramadingaye laukoi kotkalaiset avauspuoliajalla johtoon. Jatkoa seurasi toisella puoliajalla, kun Francisco Alvarez ja Mohamadou Sissoko tekivät maalin mieheen.

Inter haki 2–1-vierasvoiton Hongasta, ja KuPS nuiji kotonaan IFK Mariehamnin 2–0.

Timo Furuholm laukoi Interin avausmaalin toisen puoliajan alussa. Martti Haukioja tälläsi turkulaiset rangaistuspotkusta kahden osuman karkumatkalle. Honka joutui 73. minuutilla alivoimalle Edmund Arko-Mensahin saatua toisen keltaisen korttinsa. Ottelun lopussa Lucas Kaufmann laukoi rangaistuspotkusta espoolaisten kavennuksen.

KuPS karkasi avausjakson loppupuolella kahden maalin karkumatkalle. Henri Toivomäki puski pallon kulmapotkutilanteessa sisälle, ja hetkeä myöhemmin Santeri Haarala laukoi takanurkkaan 2–0-osuman.

Neljästä ottelustaan yhdeksän pistettä kerännyt Inter johtaa liigaa. KuPS on seitsemässä pisteessä ja kolmantena. IFK Mariehamn on kuudessa, KTP neljässä, Honka kolmessa ja Haka nollassa pisteessä.