Mainos

KSML: Presidentin tsemppaama mustikka-Oscar heitti haasteen Niinistölle: "Tervetuloa marjaan!"

Itseltään tasavallan presidentti Sauli Niinistöltä aiemmin tällä viikolla kehut saanut 14-vuotias Oscar Taipale kiittää nyt Niinistöä kannustuksesta ja haastaa hänet marjametsään. 

Tavallinen saarijärveläinen koulupoika Oscar nousi tällä viikolla julkisuuteen, kun presidentti Niinistö kehui tätä innovatiivisesta itsensä työllistämisestä marjoja keräämällä. 

Nyt Keskisuomalaisen haastattelema Oscar heittää haasteen presidentti Niinistölle.

- Arvoisa presidentti, on hienoa, että meillä on tuollainen rehti ja mukava presidentti, joka tsemppaa nuoria. Haluaisin haastaa sinut keräämään marjoja. Lähtisin mielelläni sinun kanssasi marjaan”, Oscar vinkkaa.

Oscar kertoo tienanneensa marjoja poimimalla ja myymällä nyt neljässä viikossa yli 1500 euroa. Ansioillaan 8. luokkalainen on ostanut Playstation 4 -pelikonsolin ja television. Hankintalistalla ovat vielä ainakin tietokone ja ulkomaanmatka Espanjaan. 

Otsikoihin noussut koulupoika on ollut saamastaan huomiosta häämentynyt.

- Tällainen julkisuus tuntuu oudolta. En ole yleensä saanut näin paljon suosiota. Keskiviikkona puhelimeni soi iltaan saakka, ja monet yritykset lahjoittivat minulle marjanpoimintatarvikkeita, kuten ämpäreitä ja poimureita, Oscar Taipale kertoo. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.