Mainos

KSML Jyväskylän luulöydöstä: Tietyömaalta löytynyt sandaaliin puettu ihmisen jalka

Poliisille ilmoitettiin tänään päivällä tien varrelta löytyneistä luunkappaleista, joiden epäillään olevan ihmiselle kuuluvia. Keskisuomalaisen tavoittama tietyömies kertoo, että tehty luulöytö oli ihmisen jalka. Kyseinen tietyömies oli tehnyt luulöydön.

Jyväskylässä Seppäläntiellä käynnissä olevien kaivaustöiden yhteydessä tehtiin keskiviikkona luulöytö. Löydön tehnyt tietyömies kuvaa tapahtumaa sanomalehti Keskisuomalaiselle seuraavasti: 

– Kaivurinkuljettaja huomasi sen ensimmäisenä ja minä menin sitten katsomaan, mikä se oli. Löytyi jalka polvesta alaspäin. Mukana oli kenkä ja sukka. Sukan sisässä oli myös jalkaterän luita, kertoo jalan löytänyt mies.

Työmiehet tekivät asiasta ilmoituksen poliisille ja tietyöt on nyt toistaiseksi keskeytetty. Keskisuomalaisen mukaan paikalla oli iltapäivällä useita poliisin yksiköitä.

Crocs-sandaali ja luinen jalka

Työmies kertoo Keskisuomalaiselle jalan olleen luuta. Mukana ei enää ollut näkyvissä lihaa. Kengän koon hän arvioisi olevan noin 40.

Jalkine oli musta Crocs-sandaali, jalassa oli myös musta sukka. Jalkineen omistajan sukupuolta tietyömies ei osannut kommentoida Keskisuomalaiselle.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä jatketaan oikeuslääketieteellisellä tutkimuksella. Poliisi tiedottaa lisää asiasta tutkimusten valmistuttua.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.