Mainos

KRP: Kymmenet suomalaiset lapsiseksin perässä Thaimaahan

Keskusrikospoliisin rikosylikomisario arvioi, että kymmenet suomalaispedofiilit harjoittavat vuosittain lapsiseksiä Thaimaassa.

Useiden suomalaisten miesten epäillään matkaavan vuosittain lapsiseksin houkuttelemina Thaimaahan. Keskusrikospoliisin rikosylikomisario Lars Henriksson arvioi, että vuosittain joitakin kymmeniä suomalaisia syyllistyy Thaimaassa lasten hyväksikäyttöön.

Helsingin Sanomien mukaan suomalaiset matkatoimistot ovat epäilleet suomalaisia lapsiseksistä. Aurinkomatkojen tutkimus- ja kehitysosaston johtaja Tom Selänniemi kertoo, että matkatoimisto on parissa tapauksessa ottanut yhteyttä keskusrikospoliisiin, kun suomalaismatkailijaa on epäilty lapsiseksistä.

Kouvolan käräjäoikeudessa aletaan lähiaikoina käsitellä Suomen historian suurinta pedofiilijuttua. Kymenlaaksolaista miestä epäillään lähes 450 alaikäisen thaimaalaispojan hyväksikäytöstä viimeisen 15 vuoden aikana.

Toistakin suomalaismiestä epäillään Thaimaassa ainakin kahden alaikäisen pojan hyväksikäytöstä. Poliisi pidätti 30-vuotiaan miehen tämän hotellihuoneessa Pattayan turistikohteessa viime kuussa alussa. Mies on tutkintavankeudessa Thaimaassa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.