Kroatian presidentti sulatti sydämet koskettavilla eleillään – pyyhki Luka Modricin kyyneleet, syleili jokaista ranskalaista

Kroatiassa osattiin iloita myös hopeasta 0:48

Presidentti Kolinda Grabar-Kitarovicin reilu urheiluhenki ja Kroatian pelaajien lohduttaminen jalkapallon MM-finaalin tappion jälkeen on herättänyt ihastusta ympäri maailmaa.

Videolla Kroatian fanit juhlivat MM-hopeaa finaalitappion jälkeen.

Grabar-Kitarovic eli kisaviikot vahvasti mukana, kun Kroatia eteni ensin alkulohkosta jatkoon ja sitten pudotuspeleissä Tanskan, Venäjän ja Englannin yli finaaliin.

Sunnuntain loppuottelussa Kroatia kuitenkin koki 2-4-tappion Ranskalle. Grabar-Kitarovic seurasi finaalia yhdessä Ranskan presidentin Emmanuel Macronin ja kisoja isännöineen Venäjän Vladimir Putinin kanssa.

Virallisesta tavasta poiketen Grabar-Kitarovic oli pukeutunut Kroatian ruudulliseen pelipaitaan. Ottelun aikana hän onnitteli reilusti Ranskan kollegaansa ja pelin jälkeen hän halasi kaatosateessa tiukasti jokaista vastustajan pelaajaa mitalienjaon yhteydessä.

Myös presidentin suhtautuminen omien pelaajiensa pettymykseen kosketti monia katsojia. Grabar-Kitarovic pyyhki muun muassa kyyneleet tähtipelaaja Luka Modricin kasvoilta.

Ennen MM-pokaalin ojentamista Ranskan pelaajille Grabar-Kitarovic suuteli pystiä sen jälkeen, kun Macron oli tehnyt samoin.

Lue myös:

    Uusimmat