Mainos

Kristillisdemokraatit, onko Sin City tuttu?

Kristillisdemokraattien eurovaalikampanja ihmetyttää.

Puolueen eurovaalien kampanjajuliste näyttää nimittäin erehdyttävästi Frank Millerin Sin City -sarjakuvan ja siitä tehdyn elokuvan markkinointimateriaalin kopiolta.

Toimittaja Kalle Kinnunen kirjoittaakin Suomen Kuvalehden blogissaan, ettei kristillisdemokraateilla näytä olevan käsitystä siitä, millaisessa yhteydessä puolue itseään kampanjoi.

Kinnunen muistuttaa, että Sin City -elokuva sai Suomessa ensimmäisellä tarkistuskerrallaan elokuvatarkastamossa ikärajan K-18, ja sarjakuvat kuuluvat kirjastoissa aikuisten osastolle.

Kinnunen jatkaa, että Sin Cityn maailma on ronskia fantasiaa, jossa toivo ei juuri pilkahda ja melkein kaikki käyttävät toisiaan hyväksi.

Miehet ovat joko tappajia tai täystunareita, naiset strippareita tai vielä vanhemmassa ammatissa. Silloin kun tarinoissa on moraalia, se on kylmäkiskoista ja äärimmäisen vanhatestamentillista.

Kinnunen huomauttaakin, että elokuva kuuluu ”väkivaltaviihteeseen”, jonka kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on halunnut panna haittaverolle, anteeksi saasteverolle.

Sari Essayahin ja kumppanien olisi kannattanut tutkia sarjakuva hieman huolellisemmin ennen sen yhdistämistä kampanjaan, Kinnunen sivaltaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.