Mainos

Kristillinen tv-kanava Suomeen

Kristillisen televisiokanavan on tarkoitus aloittaa ohjelmatoimintansa televisiossa vuoden lopulla. Toiminta alkaa kaapelikanavalla.

Suomeen on perusteilla kristillinen tv-kanava. Sen osakeyhtiön ja tukiyhdistyksen takana on viestintäneuvos Martti Ojares. Hän jäi vuodenvaihteessa eläkkeelle Sanoma osakeyhtiön varatoimitusjohtajan tehtävistä. Hankkeesta on tehty esisopimus HTV:n kanssa.

- Suomi on ainakin nimellisesti hyvin kristitty maa, yli 90% sanoo olevansa kristittyjä ja meillä ei ole yhtään Suomessa kristillistä tv-kanavaa, perustelee Ojares hanketta.

Sanoma osakeyhtiön entinen varatoimitusjohtaja Ojares puolisoineen on kristillisiksi luonnehtimiensa liikemiesten tuella jo perustanut osakeyhtiön ja tukiyhdistyksen tv-toiminnan käynnistämiseksi. Ohjelmatoiminta on tarkoitus aloittaa Helsinki televisiossa vuoden lopulla.

- Minulla on heidän kanssaan esisopimus tämän toiminnan aloittamisesta. Internet tulee automaattisesti tähän kuvaan mukaan, ja siinä vaiheessa, kun digi-tv tulee arviolta 5 vuoden kuluttua, niin silloin mahdollisuudet avautuvat.

Toimintaa aiotaan pyörittää myymällä mainosaikaa ja kanava-aikaa etupäässä kristillisille yhteisöille. Ohjelma-ajasta noin 10 tuntia olisi kansainvälisen GOD TV:n englanninkielistä tarjontaa. Kotimainen ohjelma aiotaan sijoittaa klo 18-22 välille.

- Siinä on lasten ja nuorten ohjelmaa ja perheohjelmat ovat aluksi hyvin keskeisiä, tällaisia paneelityyppisiä keskusteluja.

- Tämän kanavan keskeinen sisältö on, että Jeesus Kristus on herra, ja hän on pelastaja, ja sitä kautta se evankeliumin sanoma on ilman muuta se avainsisältö.

Ojares laskee, että kristillistä tv-kanavaa pyöritetään alkuun 10-20 palkatulla työntekijällä ja vapaaehtoisvoimin.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 23.05.2003)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.