Kristiina Komulainen muutti treeniään: Menin ylikuntoon

Juontaja Kristiina Komulainen on totutellut rennompaan kuntoilutahtiin.

Magnum-jäätelö juhlisti 25-vuotista taivaltaan torstaina Helsingissä. Vanhalla ylioppilastalolla järjestettyjen juhlien juontajana toimi radiosta ja televisiosta tuttu juontaja Kristiina Komulainen. Komulainen nähtiin paikan päällä upeassa hopeisessa minimekossa.

– Ihan superia olla tällaisessa asussa torstai-iltana, oikein luvan kanssa. Duunissa käytän minihameita, mutta harvemmin arjessa. Työtehtävissä edustaessa asu kuitenkin kuuluu jotenkin asiaan, Komulainen fiilisteli MTV.fille.

Näyttävästi minimekossa edustanut Komulainen on tunnettu urheilullisista ja terveellisistä elämäntavoistaan.  Noin vuosi sitten Komulaisen oli kuitenkin pakko vähentää urheilumääriään ja tähän muutokseen hän totuttelee edelleen.

– Olen pyrkinyt vähentämään kuntoilua, urheilen nyt vähemmän kuin vuosiin. Huomasin vain, että kuntoilumääräni ei sopinut minulle. Menin ylikuntoon, enkä enää palautunut, Komulainen kuvailee.

Juontaja myöntää, että kuntoilun vähentäminen oli hänelle vaikeaa. Pikkuhiljaa oikeat tavat kuitenkin löytyivät:

– Nyt joogaan ja kävely on eräänlainen kompromissi. Välillä joogaan rajusti ja vähemmän rajusti. Suurin muutos on kuitenkin se, että olen vaihtanut juoksun kävelyyn.

Kesällä Komulainen pääsee nauttimaan viiden viikon kesälomastaan. Suunnitelmat lomaviikoille ovat jo selvät ja täynnä toimintaa:

– Menen Lappiin vaeltamaan ja enduroa ajamaan, Ranskaan Disneylandiin ja työkavereiden kanssa mahdollisesti Ibizalle.

Lue myös:

    Uusimmat