Kristen Stewart ei halua nousta satulaan: En voi sietää hevosia!

Näyttelijä Kristen Stewart joutui kohtaamaan pahimman pelkonsa silmästä silmään Snow White and the Huntsman -elokuvan kuvauksissa. Näyttelijä ei voi sietää hevosia, sillä hän pelkää niitä sydänjuuriaan myöten.

Twilight-tähti Kristen Stewart, 21, on tullut mainiosti toimeen verenhimoisten vampyyrien ja pullistelevien ihmissusien kanssa, mutta yhtä villinoloista eläintä Stewart kavahtaa: näyttelijä paljastaa pelkäävänsä hevosia. Snow White and the Huntsman -elokuvaa tähdittävä Stewart joutui kuitenkin nousemaan ratsun selkään useamman kuin kerran.

– Minun piti hypätä alas kallionkielekkeiltä ja ratsastaa hevosilla, mikä pelottaa minua suunnattomasti, Stewart paljastaa.

– En ollut lainkaan innoissani siitä kaikesta ratsastamisesta. En pidä siitä – vihaan sitä, Stewart napauttaa.

Syykin suunnattomalle vihalle löytyi: huonot kokemukset lapsuudesta kumpusivat naisesta pelon ja inhon sekaisia tunteita.

– Tipuin kerran lapsena hevosen selästä ja satutin itseni erittäin pahasti. Kyynärpääni murtui ja meni sijoiltaan ollessani yhdeksänvuotias, Stewart muistelee.

Mutta Stewartin piti kuitenkin voittaa pelkonsa, sillä elokuvassa Lumikki on rohkea ja raisu sotilas, ei poloinen neito pulassa.

– Minun piti vaan olla ajattelematta sitä. Halusin tehdä tämän niin kipeästi, että ajattelin itsekseni "Selvä, jos kuolen hevosen takia, olkoon niin", Stewart summaa.

Kristen Stewart onnistuikin näyttelemään ylvästä ja hyväryhtistä ratsastajaa, eikä pelkoa näkyne valkokankaalla lainkaan.

Stewart ei ole ainut, joka kärsii hevoskammosta: hänen poikaystävänsä Robert Pattinson on myös myöntänyt pelkäävänsä isokokoisia hevosia.


MTV3/Helmi

Lähde: Peoplepets.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja