Krista Kososen suvun tarinalla alkaneella Sukuni salat -sarjalla huippustartti – avausjakso tavoitti lähes miljoona suomalaista

1:41
Krista Kososen isän äiti oli viihdyttäjänä sota-aikana: "Nyt on löytynyt jo muutama yhtymäkohta"

Krista Kososen sukutarinalla käynnistyneen Sukuni salat -uutuussarjan starttijakso hurjan määrän suomalaisia ruuduun ääreen.

MTV3-kanavalla maanantai-iltana aloittanut Sukuni salat sai huippustartin. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvan sarjan kotimaisen version ensimmäinen jakso näyttelijä Krista Kososen sukujuurista tavoitti* lähes miljoona suomalaista (996 000). Jakson keskikatsojamäärä oli 737 000 ja katseluosuus oli korkea kaikissa ikäryhmissä. 

Sukuni salat on nyt alkuvuoden kolmanneksi katsotuin viihdeohjelma heti Putouksen ja Laulu Rakkaudelle - Secret Song Suomi -ohjelman jälkeen jättäen jälkeensä muiden kanavien viihdeohjelmien kärjen.

– Olemme todella iloisia ja ylpeitä Sukuni salat -sarjasta ja siitä, että mukana olevat päähenkilöt heittäytyivät niin innokkaasti mukaan tutkimaan sukujuuriaan. Sarja antaa meille jokaiselle paljon ajateltavaa ja yhtymäkohtia elämän monisäikeisistä tarinoista, mutta paljon myös sukututkimuksesta ja historiasta kiinnostuneille katsojille. Tämä tuotanto innosti valtavasti mukana olleita tekijöitä alusta alkaen, eikä ihme! Tuoreena ohjelmahankintana Sukuni salat täydentää myös hienosti MTV:n uutuussarjojen tarjontaa, ohjelman vastaava tuottaja Pia Louhivuori MTV:ltä kertoo.

Sukuni salat vie Suomen rakastetuimpia tähtiä matkalle heidän sukunsa menneisyyteen. Suomen versiossa mukana on ensimmäistä kertaa juontaja, Marja Hintikka, joka kulkee päähenkilöiden rinnalla, kun sukujen salat avautuvat. 

Talven koskettavin ohjelma jatkuu tulevana maanantaina, kun nähdään, mitä jääkiekkovalmentaja Jukka Jalosensukupuusta ja suvun historiasta ilmenee. Kevään aikana sarjassa nähdään myös Pete Parkkosen, Suvi Teräsniskan, Aku Hirviniemen, Jukka Hildénin, Maria Veitolan, Anne Kukkohovin, Hjallis Harkimon ja Maria Guzeninan jaksot.

Sukuni salat MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lähde: Finnpanel Oy, TV-mittaritutkimus.
*Tavoittavuus = vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja