Mainos

Kreikan epätavallinen talvi: lähes 20 astetta pakkasta ja kinoksittain lunta – hankalat olosuhteet vieneet jo kolmen ihmisen hengen

0:52
Kreikassa vietetään talvea poikkeuksellisen kylmässä ja lumisessa säässä. Videolla näkyy, kuinka lumista Kreikassa todella on tällä hetkellä.

Kreikkaa koettelee poikkeukselliset säät. Osassa maata värjötellään kovissa pakkaslukemissa luminietosten ympäröiminä. Tavallisesta poikkeavat olot ovat vieneet jo kolmen ihmisen hengen. 

Kreikkaa koettelee poikkeuksellisen talvinen ja myrskyinen sää. Joillain alueilla lämpötila on pudonnut jopa liki 20 miinusasteeseen. Myös lunta ja vettä on tullut paikoin taivaan täydeltä. 

Kehno keli on aiheuttanut ongelmia liikenteessä. Kreikassa on surkean sään takia jouduttu sulkemaan teitä ja perumaan lautta- sekä junavuoroja. 

Kolme menehtynyttä 

Kolmen ihmisen on vahvistettu kuolleen Kreikassa haastavien sääolosuhteiden aikana.

Viranomaisten mukaan kaksi miestä ja yksi nainen kuolivat, kun heidän autonsa joutui tulvavesien varaan Ateenan lähellä.

Pelastusviranomaiset ovat saaneet runsaasti hälytyksiä ihmisiltä, jotka ovat jääneet loukkuun kotiinsa tai autoonsa runsaan lumentulon takia.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja