Kovalainen: Uudet autot sopivat minulle

Toisen kautensa McLaren-tallissa aloittava Heikki Kovalainen uskoo pystyvänsä parantamaan suorituksiaan viime kaudesta. Yhden GP-voiton ottanut Kovalainen sijoittui viime vuonna MM-sarjassa vasta seitsemänneksi.

- Tänä vuonna tunnen päässeeni paljon paremmin sisälle tallin toimintatapoihin. Tiedän että lähtökohdat ovat hyvät, kun aloitamme testit ensi viikolle, Kovalainen sanoi McLarenin tiedotteessa.

Kovalainen arvelee sääntömuutoksista olevan hyötyä hänelle. Autoista on karsittu aerodynamiikkaa, mutta vastaavasti sileät sliksirenkaat tarjoavat enemmän pitoa.

- Testasin hybridiautoa joulun alla ja se antoi minulle hyvän kuvan siitä, mitä on odotettavissa. Uskon uudenlaisten autojen sopivan minulle todella hyvin. Olen myös treenannut Pohjois-Suomen lumilla - se on minulle paras paikka maailmassa rentoutua ja valmistautua tulevaan vuoteen, Kovalainen kertoi.

Kovalaisen tallitoverina ajaa hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton. Suomalaiskuski toivoo, ettei hän joudu soittamaan tallissa toista viulua kuten viime kaudella.

- Lewisin vierellä kilpaileminen on kovin mahdollinen mittatikku. Näkisin mielelläni meidän kummankin taistelevan kuljettajien maailmanmestaruudesta ja auttavan tallia voittamaan valmistajien maailmanmestaruuden, Kovalainen visioi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat