Kovalainen: Australiaan uutta aerodynamiikkaa

Reilun kahden viikon kuluttua F1-kisadebyyttinsä Australiassa tekevä Heikki Kovalainen sanoo olevansa valmis kauden ensimmäiseen koitokseen. Suomalaiskuljettaja uskoo Renault'n pystyvän haastamaan McLarenin jo kauden avauskisassa. Australiaan ranskalaistalli saa hieman parannettua aerodynamiikkaansa.

Kovalaisen viimeinen testi Bahrainissa sai ikävän käänteen, kun Renaultin suomalaiskuski ajoi rajusti radalta ja auton korjaamiseen tärvääntyi käytännössä yksi kallisarvoinen testipäivä.

- Ei se loppujen lopuksi paljon haitannut, ehkä jotain juttuja jäi testaamatta. Viimeinen testipäivä meni kuitenkin hyvin, joten olen hyvin luottavainen. Saimme lopulta tehtyä ne asiat mitkä pitikin, Kovalainen sanoo MTV3:lle.

- Lisäksi meille tulee Melbourneen pari uutta aerodynamiikkaosaa, joten sitä kautta saamme ehkä hieman lisää vauhtia, Kovalainen lisää.

Suomalainen myöntää, että ei ole vertaillut tarkasti Renault'n ja McLarenin testiaikoja. Hän kuitenkin uskoo McLarenin olevan voitettavissa kauden aikana.

- En ole ihan tarkkaan tietoinen missä mennään kierrosaikojen suhteen. Luulen, että kun hajulle päästään niin taisto on päällä, Kovalainen sanoo.

Kauden avaava Australian GP ajetaan 18. maaliskuuta.

(MTV3)

(Tulosruutu 05.03.2007)

Lue myös:

    Uusimmat