Kova on Aho, sitä ihmettelee moni taho! Suomalaistähti Hurricanesin seurahistoriassa nimekkääseen joukkoon

Sebastian Aho nakutti Detroit Red Wingsiä vastaan 2+1 yön NHL-kierroksella, kun Carolina Hurricanes voitti 7–3.

Aho iski kauden parhaat tehonsa, sillä aiemmin tällä kaudella hän on tehnyt korkeintaan kahden pisteen iltoja. Aholla on maaleja nyt kasassa viisi.

Aho vei Hurricanesin 2–1-johtoon toisen erän alussa paluukiekosta ja syötti reilun minuutin kuluttua Nino Niederreiterin osuman.

Toinenkin osuma syntyi luukulta. Hän oli terhakkana maalin kulmalla ja iski päädystä ponnahtaneen kiekon sisään: 5–2.

Ahosta tuli Carolina Hurricanesin seurahistorian neljänneksi paras maalintekijä. Kärppien kasvatti on tehnyt 15 ottelussa vähintään kaksi maalia. Edellä ovat alle 23-vuotiaista Ron Francis (18), Geoff Sanderson (19) ja Sylvain Turgeon (30).

Teuvo Teräväinen kaunisteli lukemia iskemällä maalin tyhjiin kolmannessa erässä.