Kouvolan tulipalo riehuu edelleen – Pelastuslaitos: Rivitalo tulee tuhoutumaan täysin asuinkelvottomaan kuntoon

Kouvolan Mäkitiellä palaa neljän asunnon rivitaloyhtiö. Sunnuntai-iltana syttynyt tulipalo syttyi uudestaan maanantaina noin kuuden aikaan aamulla.

Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan kiinteistön välikatossa pääasiassa kytemällä palavaa tilaa on erittäin hankala sammuttaa, ja pelastustöissä joudutaankin purkamaan talon kattorakenteita.

– Kiinteistö tulee vaurioitumaan palon ja pelastustöiden seurauksena asumiskelvottomaan kuntoon, tiedotteesssa kerrotaan.

Asunnot tyhjillään

Rakennuksessa sijainneet asunnot olivat kaikki tyhjillään eilisiltaisen palon aiheuttamien savuhaittojen johdosta.

Aikaisemman palon johdosta kohteeseen oli järjestetty jälkivartiointi, joka poistui paikalta noin kolmen aikaan aamuyöllä.

Kaikista varotoimista huolimatta kiinteistössä syttyi aamulla uusi tulipalo. Todennäköinen syttymissyy on välikaton eristeisiin jäänyt kipinä, joka on kasvanut ensin kytö- ja sittemmin liekkipaloksi.

Lähellä asunut naapuri teki hälytyksen uudesta palosta. Pelastuslaitoksen mukaan sammutus- ja pelastustyöt jatkuvat edelleen paikan päällä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.