Mainos

Koulun alakatto romahti, Skanska myöntää virheensä ja lupaa korjata katon: "Olemme erittäin pahoillamme"

0:15

Rakennusyhtiö Skanska myöntää tiedotteessaan, että näyttää olevansa vastuussa Loviisan Harjurinteen koulun uuden osan ruokalan käytävän alaskaton romahtamisesta. 

Alakatosta putosi alas kattolevyjä ja eristeitä tällä viikolla. Skanska rakensi uudisosan ja se valmistui vuonna 2014. 

Skanska kertoo lähettäneensä paikan päälle heti omat asiantuntijansa ja ulkopuolisen asiantuntijan selvittämään romahduksen syytä. Selvittely on Skanskan mukaan yhä kesken, mutta tämänhetkisten tietojen mukaan näyttää siltä, että kyseessä on Skanskan vastuulla oleva virhe. 

– Tärkeintä tässä on se, ettei kukaan loukkaantunut. Olemme erittäin pahoillamme tilanteesta. Ymmärrämme ihmisten huolen ja suhtaudumme tapahtuneeseen erittäin vakavasti. Asian selvittely on edelleen kesken, mutta olemme tehneet jo alustavat johtopäätökset. Olemme Loviisan kaupunkiin aktiivisesti yhteydessä ja pidämme kaupungin edustajia ajan tasalla tilanteesta, sanoo toimialajohtaja Tiina Koppinen Skanskan tiedotteessa. 

Alaskaton romahtamisen aikaan koulu oli tyhjillään, eikä kukaan loukkaantunut. Skanskan arvion mukaan katon korjaus kestää joitakin viikkoja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja