Kotkan poikkeuksellisesta paloittelusurmasta epäillyllä syyteharkinnassa liuta muita rikoksia – syyttäjä ei kommentoi yhteyttä henkirikokseen

1:11
Naapuri kuuli rikoksen aikoihin asunnosta epäilyttäviä ääniä.

Kotkan epäiltyä paloittelusurmaajaa epäillään joukosta muitakin rikoksia. Kotkan poikkeuksellinen tappo on tällä hetkellä syyteharkinnassa, ja syyte on määrä nostaa torstaina.

Miestä syytetään taposta ja hautarauhan rikkomisesta. Miehen epäillään surmanneen tuntemansa miehen ja tämän jälkeen paloitelleen ruumiin.

Tapauksen syyttäjä ei tarkemmin kommentoi rikosten tekotapaa, motiiveja tai yksityiskohtia. Asiat käydään hänen mukaansa läpi oikeudessa.

Hän kertoo kuitenkin, että hänellä on yhteensä viisi esitutkintapöytäkirjaa syyteharkinnassa miehen toimista. Tapon ja hautarauhan rikkomisen lisäksi tätä epäillään esimerkiksi useammasta pahoinpitelystä, lähestymiskiellon rikkomisesta ja laittomasta uhkauksesta. Syyttäjä ei kommentoi, liittyvätkö muut epäillyt rikokset henkirikokseen.

Oikeutta henkirikosasiasta on määrä käydä maaliskuussa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja